of 60831 LinkedIn

WerkSaam Westfriesland is live met Tozo aanvraagformulier

WerkSaam Westfriesland is live met Tozo aanvraagformulier
PinkRoccade Reageer

27 maart j.l. zijn grote stappen gezet in nauwe samenwerking met WerkSaam Westfriesland. Vanaf die datum gebruikt WerkSaam Westfriesland het Tozo aanvraagformulier in iParticipatie. Zelfstandig ondernemers vragen vanaf 27 maart snel online inkomensondersteuning aan. WerkSaam Westfriesland kreeg direct al ongeveer 75 aanvragen per uur binnen.

Het kabinet nam de noodmaatregel Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers (Tozo). Samen met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), Centric en Wigo4it werken wij aan de invulling van deze maatregel. 


Update regeling en landelijk aanvraagformulier Tozo

Op dit moment werkt het Ministerie van SZW aan de definitieve Tozo regeling (AMvB). En tegelijkertijd werkt de VNG aan een landelijk Tozo aanvraagformulier. Deze worden volgens de laatste berichten na 27 maart gepubliceerd. We werken op dit moment de aanpassingen in CiVision Samenlevingszaken uit. We ondersteunen het landelijke formulier binnen iParticipatie.


Tozo formulier beschikbaar voor jou

Gebruik je iParticipatie nog niet? Je hebt de mogelijkheid om dat op zeer korte termijn wel te doen. Zo kan je ook gebruikmaken van het Tozo formulier. De aanvraag gaat automatisch door naar CiVision Samenlevingszaken. Laat het ons weten via de Servicedesk of accountmanager. Op dit moment staat in de acceptatieomgeving van alle iParticipatie klanten een kant-en-klaar Tozo aanvraagformulier. Gebruik je iParticipatie momenteel niet voor de Tozo aanvraag? Geen probleem, dit formulier is ook voor jou beschikbaar.

 

Paul Adam, Product owner Inkomen

+31 6 4609 1414

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers