of 59250 LinkedIn

Webinar "LARS, de 'Uber' voor leerlingenvervoer

Reageer

LARS wint Computable Award

LARS (Leerlingen App Rijd Samen) heeft dinsdag 3 november jl. de Computable Award ICT-project van het jaar in het onderwijs gewonnen. Naar aanleiding van deze (extra) publiciteit zijn er veel vragen over de app, welke we gedurende het webinar  "LARS, de 'Uber' voor leerlingenvervoer" zoveel mogelijk beantwoorden. 

PV_rides.png

 

De ‘Uber’ voor vervoer van leerlingen met een beperking

Met de app LARS kunnen ouders – van een kind met een verstandelijke of lichamelijke beperking – eenvoudig aangeven, dat zij zelf hun kind naar school brengen of van school halen. Andere ouders – van kinderen wonend langs de route – kunnen vervolgens aangeven, dat ze hun kind mee willen laten rijden.

 

Van idee naar app binnen PinkValley

LARS is een initiatief van Patrick Nelen, programmamanager Dienstverlening bij de gemeente Tholen en vader van een kind met het syndroom van Down. Het idee is uitgewerkt binnen PinkValley en met financiering van de GebruikersVereniging PinkRoccade Local Government - in het kader van haar 25 jarig jubileum - ontwikkeld.

 

Webinar maandag 23 november om 15.00 uur

In dit webinar hoort u van Patrick hoe het idee is ontstaan. Welke mogelijkheden hij ziet voor kinderen, ouders, gemeenten alsook scholen. En uiteraard zal Patrick ook de app demonstreren.

 

Lees meer 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.