of 59162 LinkedIn

Wat hebben asielzoekers, ambtenaren en burgers gemeen? Een smartphone!

Wat hebben asielzoekers, ambtenaren en burgers gemeen? Een smartphone! Workshop: thema asielzoekers
Reageer

Workshop: thema asielzoekers

Het vluchtelingenprobleem is groter dan ooit; van registratie tot huisvesting en van schoolkeuze tot het vinden van een zinvolle tijdsbesteding. Tegelijkertijd geeft ICT een heel ander gezicht aan onze samenleving. In deze PinkValley workshop brengen we, in samenwerking met iBestuur, deze twee actuele thema’s samen. Niet de bestaande wet- en regelgeving, maar juist het grootste verlangen of de grootste frustratie zijn leidend in onze gezamenlijke zoektocht naar (technologische) oplossingen.

Innovatieplatform gebaseerd op praktijkervaring

De beste innovaties ontstaan als je mensen samen zet. Dat is dan ook precies wat we tijdens deze PinkValley workshop doen: een platform bieden om samen ideeën rondom de vluchtelingenproblematiek te bespreken. Ideeën bij voorkeur gebaseerd op praktijkervaring, want daar zit de echte pijn. De beste ideeën werken we ter plekke uit. En het blijft niet bij ideeën, want het beste app-idee staat wellicht nog dit jaar in de app store.

 

Sluit aan op donderdag 21 april

Heb jij een briljant app-idee voor het aanpakken van de vluchtelingenproblematiek? Of wil je graag meedenken over het vraagstuk dat jou het meeste aanspreekt? Doe dan mee met PinkValley op donderdag 21 april om 14.00 uur in Media Plaza! Laat via MeetUp even weten dat je komt.

Voor het deelnemen aan deze workshop hoef je dus helemaal niet technisch te zijn. Sterker nog, wij geven innovatie een boost!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

iParticipatie

Afbeelding

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers