of 63966 LinkedIn

Waar staan we nu met iNzicht?

Vanuit ‘s-Hertogenbosch houdt een enthousiast team zich bezig met iNzicht. We praten je graag bij over de meest recente ontwikkelingen. Vanuit de verschillende units van PinkRoccade Local Government werken we aan deze applicatie. Hiermee ontwikkelen we één informatie platform.

Sociaal domein
Vanuit het Sociaal domein zijn we gestart met data om te zetten naar informatie. Inmiddels hebben wij hier samen met een groep gemeenten behoorlijk wat inzichten ontwikkeld op gebied van Jeugd, Wmo, Werk, Inkomen en Regie. iNzicht Regie is recent opgeleverd. Hiermee krijg je onder andere zicht op de verschillende casussen, zoals hoeveel signalen komen er via welke kanaal binnen bij de gemeente?

iRapportage
Vanuit de businessunit Burgerzaken is de module iRapportage onderdeel van iNzicht. Binnen iRapportage zijn er tot nu toe 50 inzichten gemaakt die informatie geven over onder andere: geboorten, reisdocumenten en huwelijken. Deze ontwikkeling staat niet stil want samen met gemeenten creëren we steeds nieuwe inzichten.

Ruimte & Omgeving
De technische ontwikkeling van iNzicht Belastingen is gestart. Met een groep gemeenten zijn de wensen en behoeften in kaart gebracht, zoals; welke inzichten zijn er nodig voor het beleid en raadsinformatie? Het development team is bezig om de data te vertalen en te visualiseren. Vanuit dit domein is er informatie nodig vanuit meerdere databronnen. Binnen enkele weken zijn de 1e inzichten gereed. Deze inzichten geven informatie over kwijtscheldingen en openstaande posten.  

Process & Services
Bij Process & Services zijn ook de wensen en behoeften voor informatie in kaart gebracht. De ontwikkeling van iNzicht doen we in co-creatie met gemeenten. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk deze video! We zoeken hier nog een aantal gemeenten die willen meedenken. Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze co-creatie? Neem contact met mij op.

Financiën & Services
Financiën & Services staat nog aan het begin met de ontwikkelingen van iNzicht. Na de zomer willen we starten met een inventarisatie van de wensen en behoeften. Heb je hier ideeën over? Laat het me weten en ik kom graag bij je langs om het te bespreken.

Neem gerust contact met mij op
Hierboven heb je in het kort de recente ontwikkelingen rondom iNzicht gelezen. Wil je meedenken en betrokken zijn bij de ontwikkeling? Of heb je interesse in hoe de applicatie er in de praktijk uitziet? Neem gerust contact met me op!

 

Cora Schreuders, Business Analist Informatievoorziening

+31 6 4609 1115

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Online sneakpreview: Wij maken burgerzaken OPEN

Reserveer donderdag 30 september van 15.00 tot 16.00 uur alvast in je agenda en schrijf je meteen in.

Afbeelding

Common Ground. De eerste stap

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers