of 59345 LinkedIn

Update voortgang vernieuwde financieel systeem

Reageer

In onze nieuwsbrief hebben we u bericht over de voortgang van ons vernieuwde financiële systeem. Een oplossing die de zelfredzaamheid van uw organisatie bevordert, de financiële informatievoorziening LEAN en real-time maakt en plaats- en tijdonafhankelijk werken faciliteert door gebruik van eenvoudige en moderne APPS.

De afgelopen periode is met man en macht gewerkt om ons Development team klaar te stomen voor deze nieuwe oplossing. Zij staan inmiddels in de startblokken, geschoold en wel, om met deze mooie nieuwe uitdaging te beginnen. Daarnaast hebben we intensief met SAP gekeken naar hoe de onderliggende nieuwe technologie (SAP HANA) ingezet moet worden om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

 

De daadwerkelijke realisatie van deze nieuwe oplossing willen we alleen starten in co-creatie met een aantal klanten. We zijn met een aantal potentiële kwartiermakers hierover in een belangrijke fase van de gesprekken beland. Wij geloven in een gezamenlijke aanpak van PinkRoccade en onze klanten. Zonder een juiste vertegenwoordiging starten we niet met de realisatie. Mocht u hierover meer willen weten neem dan contact op met Harriet van Gent (06-460 913 66).

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

Afbeelding

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers