of 64277 LinkedIn

Ton Timmermans

Business Success Manager Gegevensmanagement

 

+31 6 4609 1168 / ton.timmermans@pinkroccade.nl


 • AVG al weer 2 jaar van kracht

  Reageer

  Met de inwerking treding van de AVG kregen gemeenten te maken met de verantwoordingsplicht: ze moeten kunnen aantonen dat ze de AVG actief en effectief naleven. Een van de maatregelen was het aanstellen van een Privacy Officer, de Functionaris Gegevensbescherming (FG). Deze heeft onder andere de taak tot het intern toezicht houden op het naleven van de AVG. Het is natuurlijk belangrijk om datalekken of een boete van de toezichthouder te voorkomen met alle negatieve publiciteit die daarbij komt kijken.

 • De gegevensuitwisseling van basisregistraties harmoniseren in jouw landschap!

  Reageer

  Door de basisregistraties op de BG 03.10 standaard te baseren ben je optimaal verzekerd van de juiste gegevens in jouw landschap. Je BG 03.10 afnemers en vraagstellers worden hiermee optimaal van gegevens voorzien. Ook kan de transformatie éénduidig worden afgehandeld voor applicaties die nog op basis van BG 02.04 werken.

 • Met kwalitatief goede data creëer je een betrouwbare voedingsbodem voor informatievoorziening

  Reageer

  Toen ik werd gevraagd om mijn visie op gegevensmanagement te delen voelde ik me net als in de reclame waarin ze vragen aan een volwassene, ‘wat wil je later worden, tja….’! Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend… Ton Timmermans, Business Success Manager van het domein gegevensmanagement vertelt je graag waarom gegevensmanagement zo belangrijk is binnen informatievoorziening. Hoe je de kwaliteit van data meet en hoe je met je gemeente de ‘triple A status' krijgt en behoudt.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground. De eerste stap

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers