of 62812 LinkedIn

Time to change: zet samen met ons een grote stap richting Common Ground!

Time to change. Samen een grote stap naar Common Ground zetten
PinkRoccade Reageer

Op 23 juni lanceerden wij ons nieuwe integratieplatform: iConnect. Met behulp van onze Makelaarsuite en CLIQ oplossingen realiseren ruim 200 gemeenten op een verantwoorde en innovatieve manier hun ambities in de gemeentelijke gegevensuitwisseling. Met iConnect blijven we de bestaande gegevensstromen ondersteunen en realiseren we daarnaast de API-integratiebehoeften en Common Ground doelstellingen.

iConnect is de naam voor onze paraplu aan producten: Makelaarsuite, CLIQ en onze nieuwe API Manager. Deze 3 productlijnen vormen de basis om de Common Ground doelstellingen te realiseren, waarbij we stapsgewijs de nieuwe innovaties gaan implementeren. Voor de gemeente verandert niks op het gebied van Makelaarsuite en CLIQ, deze zijn onderdeel van het nieuwe platform en de transformatie naar Common Ground.

Kies je eigen route en word iConnect-ready
We hebben voor 3 verschillende routes gekozen omdat iedere gemeente op eigen tempo ontwikkelt en de prioriteit op verschillende thema’s legt. Sommige gemeenten willen eerst focus op goed en veilig gegevensmanagement. Waar andere gemeenten voor ontzorging naar de Pink Private Cloud kiezen. Weer andere gemeenten willen met ons aan de slag gaan met de nieuwste Common Ground innovaties. Met deze 3 routes heeft iedere gemeente de mogelijkheid om te kiezen welke route het beste aansluit. Routes mogen natuurlijk ook tegelijkertijd lopen.

API Manager zonder jaarlijkse meerkosten
iConnect staat voor gegevensuitwisseling in alle standaarden, onafhankelijk van de daarvoor benodigde technologie. We willen samen met jouw gemeente de stap van de huidige gegevensuitwisseling naar de nieuwe Common Ground gegevensuitwisseling maken. De iConnect API Manager geeft invulling aan deze nieuwe gegevensuitwisseling, naast de bestaande componenten Gegevensdistributie en de Servicebus. Ons gemeenschappelijke doel is om je gemeente zo min mogelijk te confronteren met langdurige dubbele kosten, gedurende de hybride overgangsfase totdat de gehele gemeentelijke gegevenswisseling over is op de nieuwe Common Ground architectuur.?

Omdat je onze Makelaarsuite gebruikt krijg je 100% korting op de iConnect API Manager.

Haal Centraal zonder jaarlijkse meerkosten
Graag zetten we ook een serieuze stap voorwaarts in het aansluiten op de Common Ground Haal Centraal API’s. Daarom bieden we je de Haal Centraal API’s voor BRP, KVK en BAG aan zonder jaarlijkse meerkosten. Voor deze koppelingen investeer je alleen in de kosten die de implementatie met zich meebrengt. We nemen ook kosteloos het technisch beheer van deze koppelingen over.

Graag zetten we samen de stap naar iConnect en Common Ground
Binnenkort nemen we contact op met alle gemeenten om de juiste iConnect route te bespreken. Heb je eerder al vragen? Neem dan contact op met je Accountmanager.

Samen gaan we de Common Ground doelstellingen realiseren!

Accountmanagers:
Harald Steinmeijer | 06 295 259 24
Thomas van Son | 06 295 282 10
Jochem Lam | 06 147 290 40

 

Thibault Kroonen, Product Manager Informatievoorziening

+31 6 4609 1223
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground. De eerste stap

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers