of 64204 LinkedIn

Thuiswerken is de trend van 2020

Engeline Schellekens schrijft over haar ervaringen met het thuiswerken als consultant. "Ik hoef jullie niet te vertellen wat de reden is waarom we nu allemaal thuiswerken. Maar wie had gedacht dat het zo lang zou duren? In korte tijd veranderde er zoveel."

Ik neem jullie even mee terug in de tijd

In de maand februari ging ik nog gewoon carnavallen. Die maandag daarna werkte ik op locatie. Er werden wel wat flauwe grapjes gemaakt over Corona, maar daar bleef het bij. Een dag daarna kwam er in het nieuws dat er in Brabant 1 persoon besmet was met Corona. In korte tijd liepen de cijfers op. En het duurde niet lang voordat ik werkmailtjes en telefoontjes kreeg met de mededeling dat personen uit Brabant op locatie ongewenst werden. Dat wordt thuiswerken!


Mijn band met collega’s werd anders tijdens het thuiswerken

Het werd echt persoonlijker. We deden elke dag een challenge. Er kwam van alles voorbij; foto’s van ontbijt, lunch, oude babyfoto’s, huisdieren, tuinen, gekste plek om te planken en meer. Eigenlijk met het idee in ons achterhoofd dat dit maar een maand zou duren. Opleidingen, demo’s, overleggen en andere vergaderingen werden verschoven.


Het thuiswerken houdt nog wel even aan

Dit weten we nu allemaal en hierop anticiperen we. Onze challenges zijn gestopt en het ‘nieuwe’ werken is het normale werken geworden. De tijdelijke digitale sessies zijn ook normaal geworden. We passen ons aan op het nieuwe normaal. Daarom mijn oproep aan jou: wacht niet af tot het voorbij is. Wil je meer weten over productontwikkelingen? Schrijf je in voor onze digitale sessies. Wil je graag een demo? Laat het mij ook weten dan plan ik het met je in. Vergeet niet: wij helpen jullie nog steeds graag, ook digitaal!

 

Ik denk dat ik namens iedereen spreek als ik zeg dat online elkaar ontmoeten even wennen is, maar dat het een prima alternatief is. Een alternatief wat voelt als het nieuwe normaal. Ik hoop uiteraard dat we elkaar snel weer live zien. Voor nu is onze gezondheid het allerbelangrijkste.

 

Stay safe en werk zoveel mogelijk thuis!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Ontmoet collega’s en mis niks over jouw applicaties

Common Ground. De eerste stap

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers