of 62812 LinkedIn

Terugblik webinars Innen en Middelen

PinkRoccade Reageer

Afgelopen periode hebben zo’n 60 klanten deelgenomen aan verschillende webinars rondom Middelen en Innen. De Middelen webinars zijn gegeven door consultant Sjors Vink. De Innen webinars door consultant Caspar Plompen. Lees hieronder meer over de verschillende onderwerpen.

Workflow memoriaal (Middelen)

Tijdens deze webinars hebben alle deelnemers ontdekt hoe je met deze module memorialen en correctieboekingen vastlegt. Zij hebben gezien hoe je na de invoer van gegevens akkoord vraagt aan de budgethouders die verantwoordelijk zijn voor de coderingen die gebruikt worden. Daarnaast is gedemonstreerd dat het mogelijk is om vanuit een geboekt document de correctieboeking aan te maken. De workflow neemt dan ook de gekoppelde gescande inkoopfactuur of andere documenten automatisch mee.

 

Ontdek meer in de productsheet Workflow Memoriaal


Begroting 3.0 (Middelen)

Begroting 3.0 is een nieuwe module waarmee je via eenvoudige en gebruiksvriendelijke schermen een doorlopende begroting opstelt. Tijdens deze kleinschalige sessies hebben de deelnemers een korte demonstratie gehad van Begroting 3.0. Zij zagen live het verschil ten opzichte van Begroting 1.0 en konden vanaf hun (thuis)werkplek al hun vragen stellen.

 

Ontdek meer in de productsheet Begroting 3.0


Centraal Factureren (Innen)

Met de Centraal Factureren module is het mogelijk om naast vorderingen ook bijbehorende facturen vanuit één centrale debiteurenadministratie te beheren. Gegevens hoeven daarom maar één keer ingevoerd te worden. Deelnemers hebben ontdekt hoe ook zij kunnen werken met een automatisch proces voor meer efficiëntie en minder fouten.

 

Ontdek meer in de productsheet Centraal Factureren


Vereenvoudigd verwerken machtigingskaartjes en rapporteren (Innen)

In deze webinars hebben de deelnemers ontdekt hoe je met de AVI-module snel en eenvoudig machtigingskaartjes verwerkt en zowel in CiVision Innen als Heffen de nodige mandaten vastlegt om vorderingen te incasseren. Ook hebben zij geleerd hoe je via de module vroegsignalering snel achterhaalt of een bepaalde debiteur hoge openstaande schulden heeft door dit bestand aan te leveren bij de BKR. Tot slot zagen zij hoe je met de Tool Interne Controle op Invordering (TICI) binnen de debiteurenadministratie rapporteert en hoe je verschillende analyses doet op openstaande vorderingen.


Heb jij de webinars gemist?

Om de kwaliteit van de webinars en de mogelijke interactie te waarborgen, konden maximaal 4 mensen per webinar deelnemen. Hierdoor kan het voorkomen dat jij wel interesse had in een bepaalde webinar, maar jij je niet meer in kon schrijven. Of misschien heb jij interesse in een online demonstratie over een ander onderwerp. Als jij jouw wensen kenbaar maakt bij ons door een mailtje te sturen dan kijken wij graag of we er nog een vervolg aan kunnen geven.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground. De eerste stap

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers