of 59162 LinkedIn

Status Digilevering HR

Reageer
Regelmatig zien we nieuwsberichten of updates langskomen over Digilevering HR. Maar wat is nu echt de status? Kunnen gemeenten al aansluiten op de LV HR via deze Stelselvoorziening, welke een belangrijk onderdeel gaat vervullen binnen de Generieke Digitale Infrastructuur (GDI)?

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om onze gemeenten aan te sluiten op de Landelijke Voorziening Handelsregister via Digilevering. Zoals wellicht bekend heeft de Belastingdienst Digilevering HR reeds in productie genomen. Daarentegen is dit nog niet vrijgegeven voor een brede implementatie binnen de gemeentemarkt. In de afgelopen periode heeft afstemming plaatsgevonden tussen Logius, KING en de Kamer van Koophandel. Op basis hiervan is een plan van aanpak voor een Beproevingstraject voor Digilevering HR opgesteld. In dit traject gaan een aantal leveranciers samen met gemeenten een aansluiting bewerkstelligen. Naar verwachting gaat dit traject tot eind 2016 lopen. Bij succesvolle afronding zal Digilevering HR vervolgens vrijgegeven worden voor de gehele gemeentemarkt.

 

Als PinkRoccade hebben wij nauw contact met de projectgroep rondom deze beproeving, en wij kijken ernaar uit om deel te gaan nemen aan dit traject. Wij zijn ook altijd op zoek naar enthousiaste gemeenten die zo snel mogelijk willen aansluiten op Digilevering HR, en met ons willen meedenken over hoe ons uiteindelijke product de meeste waarde zal opleveren voor onze klanten.

 

Heeft u interesse in Digilevering HR of heeft u vragen hierover, dan horen wij graag van u via Eric Peters.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

iParticipatie

Afbeelding

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers