of 61441 LinkedIn

Samenwerking met Factuurportal

PinkRoccade Reageer

PinkRoccade Financiën & Services en Factuurportal zijn een samenwerking aangegaan op gebied van geautomatiseerde verwerking van PDF facturen. Met behulp van Factuurportal wordt het mogelijk om PDF facturen die per e-mail binnenkomen als XML bericht door te sturen naar de Workflow Inkoopfacturen in CiVision Middelen.

Facturen komen op verschillende manieren binnen

Momenteel komen facturen bij jouw gemeente op veel verschillende manieren binnen. We zien de meeste facturen binnen komen per e-mail, gevolgd door de papieren factuurstroom en sinds kort de e-facturen. Met e-facturen kun je de mooiste stappen zetten in volledige automatisering van het facturatieproces, maar in de tussentijd zal je ook de stroom PDF facturen zoveel mogelijk willen automatiseren.


PDF facturen geautomatiseerd inlezen
Door Factuurportal in te zetten naast bijvoorbeeld Cliq als oplossing om e-facturen in te lezen, kun je nu ook PDF facturen geautomatiseerd inlezen. Met behulp van Factuurportal wordt het mogelijk om PDF facturen die per e-mail binnenkomen als XML bericht door te sturen naar de Workflow Inkoopfacturen in CiVision Middelen. Op die manier komen je PDF facturen op dezelfde wijze als een e-factuur in de Workflow inkoopfacturen terecht.


De voordelen 
Voordeel van Factuurportal daarbij is dat spookfacturen, dubbele facturen en malware in PDF facturen worden afgevangen. De op de PDF factuur aanwezige factuurvelden worden herkend en uitgelezen en omgezet naar een XML bericht. Dit bericht wordt vervolgens automatisch ingelezen, waardoor je op de crediteurenadministratie de factuur zeer snel kunt verwerken. Omdat het originele factuurdocument tezamen met de bijlagen wordt meegenomen in de boeking, is ook de fiscale bewaarplicht geborgd.

Neem gerust contact met ons op
Als je meer informatie wenst te ontvangen. Neem hiervoor contact op met Dennis Hoolwerf, Accountmanager via: Dennis.Hoolwerf@PinkRoccade.nl of 06-29528841.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers