of 62812 LinkedIn

"Route naar iFinanciën”

"Route naar iFinanciën”. wil je weten hoe de “Route” er voor jouw gemeente uitziet?
PinkRoccade Reageer

Het is alweer bijna een jaar geleden dat iFinanciën op de markt is gekomen. We merken dat iFinanciën als propositie steeds meer leeft onder gemeentes. Daarnaast zien we dat veel van onze klanten ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in het maken van de stap naar iFinanciënWe snappen dat een dergelijke stap veel vragen kan oproepen en daar willen we je graag bij helpen.

Je kunt jouw gemeente daarom nu aanmelden voor een “Route naar iFinanciën” sessie. In een ochtend nemen we dan de specifieke situatie van jouw gemeente door en stippelen we jouw mogelijke route uit naar iFinanciën. 


Hoe ziet een “Route naar iFinanciën” sessie eruit? 

We beginnen met een gedeelte waarin PinkRoccade een aantal zaken uiteenzet voor de stakeholders bij jouw gemeente (applicatiebeheerders, systeembeheerders en eventueel ook de teamleiders). 

Hierbij ontdek jij de modules die voor jullie nieuw zijn met demo’s. Ook krijg je een korte introductie van de technische aspecten die komen kijken bij een migratie naar de Pink Private Cloud. Je komt erachter wat iFinanciën jouw gemeente kan opleveren en je hoort de ervaringen van andere gemeenten.  

Tijdens dit eerste deel zal een collega een korte inbelsessie doen op het systeem van jouw gemeente. Deze collega neemt een checklist door waarna we een duidelijk beeld kunnen geven van de huidige situatie van jouw gemeente. 

We sluiten dit deel af met een inkijkje in de komende ontwikkelingen voor iFinanciën. 


In het tweede deel gaan we de route daadwerkelijk vormgeven 

We beginnen met de huidige situatie en plaatsen iFinanciën als stip op de horizon. Vervolgens gaan we tussenliggende stappen bepalen. Het doel hiervan is om in kaart te brengen hoe de migratie van jouw gemeente zo soepel mogelijk kan verlopen met zo min mogelijk impact in de organisatie.

We eindigen graag met de teamleiders (en eventuele andere besluitnemers) om de kosten in beeld te krijgen voor jouw gemeente. Zo scheppen we een totaalbeeld en heeft jouw gemeente alles in kaart om later in het proces niet voor onaangename verrassingen te staan. 


Wil jij weten hoe de “Route naar iFinanciën” er voor jouw gemeente uitziet? 

Heb jij interesse in deze sessie en wil je weten wat de kosten zijn? Laat het mij dan weten via onderstaande contactgegevens.

 

Caspar Plompen, Consultant Financiën & Services

+31 6 1097 9394 / Caspar.Plompen@PinkRoccade.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground. De eerste stap

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers