of 64740 LinkedIn

Regio-overleggen GV PRLG platform Publiekszaken - najaar 2021

Regio-overleggen GV PRLG platform Publiekszaken - najaar 2021.
PinkRoccade Reageer

De najaarsoverleggen van de GebruikersVereniging platform Publiekszaken staan voor de deur. En we hebben goed nieuws: na 3 online edities gaan we tijdens deze najaarsoverleggen 2021 eindelijk weer op locatie overleggen! Ben jij erbij? De overleggen vinden op locatie plaats in oktober en november en duren van 09.30 tot 14.00 uur (uitzondering: regio 4 overlegt van 12.00 tot 16.30 uur en begint met de netwerklunch). Lees hier meer over het programma en meld je direct aan.

Afbeelding

 

Wat staat er op het programma?

We hebben voor jou -als lid van de GV- weer een mooi programma samengesteld:

 

 1. Vanuit de regiovoorzitter
  Opening, ingekomen brieven/stukken/vragen & verslag vorige vergadering
 2. iNSPIRATIE voor een optimale dienstverlening
  We bespreken samen de nieuwe ontwikkelingen binnen iBurgerzaken en OPENburgerzaken. Je ontvangt daarnaast het allernieuwste iNSPIRATIE 2.0 magazine boordevol best practices en innovaties voor en door gemeenten. We geven je concrete tips om je eigen dienstverlening een impuls te geven. Ook houden we een pitch zodat jij makkelijk de switch gaat maken naar een nieuwe werkwijze binnen iBurgerzaken. Hoor van andere gemeenten hoe zij dat in de praktijk ervaren en stel je vragen. Nieuwsgierig? Lees er hier alvast meer over. 
 3. Pauze
  Eindelijk weer bijpraten, in real-life!
 4. Wij maken burgerzaken OPEN
  De burger verwacht steeds meer een proactieve dienstverlening vanuit jouw gemeente. Met OPENburgerzaken maken we samen deze proactieve dienstverlening mogelijk. Hierover gaan we met elkaar in gesprek. Neem alvast een kijkje op de website en lees alles over de nieuwste innovaties.
 5. iVerbijfsobject (Extra)
  De app iVerblijfsobject (Extra) is beschikbaar voor implementatie, het vervangt daarmee de BAG-verwerking (pandenadministratie) in Cipers. Het resultaat mag er wezen: het efficiënt afhandelen van BAG-mutaties was nog nooit zo makkelijk. Met deze noodzakelijke overgang naar de nieuwe werkwijze zet je als gemeente de stap naar sneller, efficiënter en makkelijker werken. 
 6. Uitwijk- en reconstructietest
  Ook praten we je bij over de nieuwe uitwijk- en reconstructietest. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen.
 7. Rondvraag en afsluiting met netwerklunch
  We sluiten het overleg af met een gezellige netwerklunch.


Belangrijke informatie

Deelname aan dit overleg is gratis mits jouw gemeente lid is van de GV. Nog geen lid maar wel interesse? Neem dan contact op met het secretariaat via deze link. Sluit jij ook aan? De regio-overleggen zijn een mooi moment om praktijkervaringen met elkaar te delen! Uiteraard kies je bij voorkeur voor deelname in je eigen regio. Na inschrijving ontvang je een mail van jouw regio-voorzitter met meer informatie, o.a. over de vergaderlocatie. Ook kan je op voorhand vragen stellen of agendapunten aandragen.

 

Twijfel je over bij welke regio jouw gemeente hoort? 

Hieronder zie je de indeling, klik op de afbeelding om te vergroten. 

Afbeelding

Doelgroep van dit event

Deze GV regio-overleggen zijn interessant voor de afdeling Burgerzaken: managers, (senior) medewerkers en applicatiebeheerders, adviseurs Dienstverlening en voor (beleids-) medewerkers ICT.


GebruikersVereniging PinkRoccade Local Government

Het platform Publiekszaken van de GebruikersVereniging PinkRoccade organiseert deze regio-overleggen. Meer informatie over de GebruikersVereniging en het lidmaatschap vind je op haar website.


Neem gerust contact op

Heb je vragen over de najaarsoverleggen? Neem dan contact op met Loes Meijs via: Loes.Meijs@PinkRoccade.nl.

 

Sanne van der Zanden, Product Manager

+31 (0)6 4670 6267

Twitter LinkedIn Al mijn blogs 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground & API's Online event

Als Partner van Betekenis organiseert PinkRoccade Local Government een gratis online event over de adoptie van Common Ground en API's.


Met de tafelgasten bespreken we de ontwikkelingen en uitdagingen over de adoptiesnelheid van Common Ground en de nieuwe wijze van gegevensuitwisseling via API’s voor de verschillende domeinen.

Klik op de button en schrijf je in.

Afbeelding

Graag tot dan!

PinkRoccade Local Government

Meer nieuws

Ontmoet collega’s en mis niks over jouw applicaties

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers