of 64277 LinkedIn

Pepijn Veldhuizen

iSamenleving, iNzicht Sociaal domein, procesoptimalisatie

Met een enorme passie voor IT en een achtergrond in Technische Bedrijfskunde denk ik graag in processen en duidelijke, klantvriendelijke oplossingen binnen de software van PinkRoccade.

Samen met de gemeente een gebruikersreis door iSamenleving bepalen is wat mij energie geeft om iSamenleving in elke versie iets beter te maken. Wil je graag meedenken? Neem dan meteen contact met mij op! Ik ben altijd benieuwd met welke vraagstukken ik jou als gemeente kan helpen.

 

+31 6 5349 8399

  • Nieuwe modules en de vooruitblik op de roadmap van iSamenleving

    Reageer

    In onze roadmaps lees je over de ontwikkelingen van iSamenleving. Hier ben je hopelijk helemaal in thuis! Sinds dit kwartaal vind je ook een vooruitblik terug in de roadmap. Een mooie toevoeging op de bestaande roadmaps. Mis je nog thema's? Laat het mij dan even weten. Dat mag ook tijdens de volgende productgroep.

  • Nieuwe functionaliteiten in iSamenleving

    Reageer

    Je vindt weer 2 nieuwe functionaliteiten in iSamenleving. Daar vertel ik jullie graag over in deze blog. Daarnaast ook een nieuw gezicht! Voor al je vragen over iSamenleving, kun je dit jaar bij mij terecht. De nieuwe functionaliteiten die ik bespreek zijn de agenda app en de checklijst functionaliteit. Ook lees je kort over het redesign en geef ik een kleine update over de Wet inburgering.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground. De eerste stap

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers