of 59274 LinkedIn

Optimaliseer je factuurafhandelingsproces

PinkRoccade Reageer

Door Factuurportal van Nexus Verus in te zetten samen met CiVision Middelen voor de automatische verwerking van PDF- en UBL-facturen, realiseert jouw gemeente een substantiële tijd- en kostenbesparing ten opzichte van de huidige scan- en herkenstraat. Daarnaast voldoet jouw gemeente direct aan de norm voor het ontvangen en verwerken van e-facturen.

Janny Jansen-de Haan van gemeente Zutphen: "Factuurportal past perfect in de ambitie van Gemeente Zutphen om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren en waar mogelijk te digitaliseren. Dat geldt niet alleen voor onze interne processen, maar ook voor de samenwerking met onze crediteuren. We hebben samen met Nexus Verus en PinkRoccade Financiën & Services ons facturatieproces onder de loep genomen. Hierdoor hebben wij nu nóg meer inzicht en onze interne organisatie aangehaakt weten te krijgen. Als UBL nog een stapje te ver is dan kunnen onze leveranciers ook een PDF-factuur mailen. Bovendien is Factuurportal standaard gekoppeld met CiVision. Hierdoor kon een maatwerk koppeling worden voorkomen."


Binnen 5 minuten een 100% correct verwerkte factuur in jouw systeem, zonder handmatige tussenkomst of visuele controle.

Nexus Verus faciliteert een centraal e-mail adres voor jouw gemeente, waar inkomende facturen in verschillende bestandsformaten worden gevalideerd en geconverteerd naar XML. Binnen CiVision Middelen worden de tientallen velden uit de ontvangen e-factuur verwerkt tot een taak binnen de eerste stap van de workflow inkoopfacturen. Daarmee sluit het naadloos aan op de bestaande workflow, zodat er geen aanpassingen nodig zijn. Ook zorgt CiVision Middelen er voor dat er, als deze niet door de leverancier mee gezonden is, een leesbaar formaat (PDF) voor de verdere verwerking in de workflow wordt aangemaakt. Vanuit de aangemaakte taak in de workflow wordt de inkoopfactuur aangeboden aan een prestatie-akkoord-verklaarder en een budgethouder. Dit versnelt je factuurafhandelingsproces dankzij een volledig geautomatiseerde validatie en verwerking naar een Workflow.


Wil jij je factuurafhandelingsproces optimaliseren?

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op over de mogelijkheden.

 


‘Nieuwe ontwikkelingen? Die bedenk en maak je samen.’

Wilco Moen, Product Manager Financiën & Services
+31 6 2952 7440 / Neem contact op
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

Gebruikersdag PinkRoccade Financiën & Services 2019

Dinsdag 21 mei vindt de gebruikersdag van PinkRoccade Financien & Services plaats in Utrecht.

Met interessante gastsprekers en sessies over o.a. Smart Finance en E-factureren.

Meld je snel aan! 

iParticipatie

Afbeelding

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers