of 64120 LinkedIn

Ontwikkel nu mee met iNzicht Sociaal domein

In mijn blog vertel ik je over de ontwikkeling van onze nieuwe module in iNzicht Sociaal domein. Ook lees je over een remote workshop die ik geef! Maak jij gebruik van Power BI? Dan is deze workshop interessant voor jou.  

Naast het doorontwikkelen van onze standaardmodules, ontwikkelen we ook nieuwe modules. We werken aan de nieuwe module in iNzicht Sociaal domein: Budget & Verantwoording. 


We leggen een koppeling tussen data 

Momenteel zijn we bezig met een nieuwe module: Budget & Verantwoording voor het sociaal domein. In deze module leggen we een koppeling tussen data van CiVision Samenlevingszaken en CiVision Middelen. Met deze koppeling wegen we de budgetten voor de Wmo & Jeugd af tegen de beschikte en betaalde bedragen. Het doel hiervan is om grip te krijgen op de budgetten binnen de Wmo & Jeugd. 


Geef jouw input

We zijn momenteel op zoek naar gemeenten die willen deelnemen aan de ontwikkelfase. Dus heb jij interesse om mee te denken over de ontwikkeling van deze module? Laat het mij weten!


Ik geef een workshop op 2 verschillende data

We merken dat gemeenten steeds vaker een eigen BI-tool gebruiken. Een veelvoorkomende tool is Microsoft Power BI. Ik wil jullie graag helpen bij het gebruik van deze tool. Daarom geef ik een remote workshop: Data in Power BI! Meld je hier aan.


Deze workshops vinden plaats op maandag 19 oktober en woensdag 4 november. Ik leg je uit:
• Hoe je een connectie van Power BI naar het Linked Data Framework (LDF) legt.
• Welke tabellen je kan gebruiken. 
• Hoe je jullie data uit onze verschillende applicaties combineert en transformeert naar grafieken, tabellen en meer in Power BI.


Deze workshop is interessant voor jou

Als data analist, gegevensbeheerder, applicatiebeheerder, iNzicht klant of geïnteresseerde. Gebruikt jouw gemeente Microsoft Power BI en het LDF voor iNzicht? Dan is deze workshop interessant voor jou. Wij vinden het belangrijk dat jullie zelf aan de slag gaan met onze data. Welk visualisatietool je ook gebruikt. Ik wil jullie graag helpen bij het gebruik van deze tool. Dus schrijf je snel in voor deze betaalde workshop. 

 

Hopelijk tot dan! Wil je graag meedenken over de module Budget & Verantwoording voor het sociaal domein? Laat het mij weten.

 

Aniek de Vet, Consultant

+31 6 2875 9855 / aniek.devet@pinkroccade.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Ontmoet collega’s en mis niks over jouw applicaties

Common Ground. De eerste stap

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers