of 62812 LinkedIn

Online samenwerkingsmogelijkheden voor jouw financiële afdeling

Online samenwerkingsmogelijkheden voor jouw financiële afdeling. Verschillende initiatieven
PinkRoccade Reageer

Met deze blog informeren we je graag over verschillende initiatieven waarmee we de samenwerking, ondanks dat we fysiek wat verder van elkaar verwijderd zijn, blijven opzoeken. Ondanks het vele thuiswerken, willen we dat je weet dat we tot je beschikking staan. En dat jij met ons mee blijft denken. Deels zoals we gewend zijn en deels ook anders. Ontdek de mogelijkheden hieronder.

Online koffiemomentje (30 min.)

Het vertrouwde koffiemomentje bij de machine zit er nu niet in. Maar even een vraag waar je mee zit doorspreken, of van je af praten, kan prima via Microsoft Teams. Als we allebei de camera aanzetten, zijn we toch ‘bij elkaar’. Lijkt het jou fijn om eens kort met elkaar te bellen en te sparren over ideeën waarop jij je huidige uitdagingen het beste aan kan gaan? Geef via prlg.fs@pinkroccade.nl aan ons door waar je het graag over wil hebben, of wie je wil spreken, dan plannen wij een momentje voor je in met de juiste persoon.

 

Rond de digitale tafel met een collega gemeente (60 min.)

Evenementen om te leren van en te netwerken met collega gemeenten staan even niet op de agenda. Een videogesprek biedt een laagdrempelige kans om nieuwe kennis op te doen en in korte tijd een goed beeld te krijgen van nieuwe ontwikkelingen en ervaringen. Ook dit soort gesprekken kunnen wij voor je inplannen via Microsoft Teams. Als je hier interesse in hebt, kan je dit samen met jouw actuele vraagstuk doorgeven via prlg.fs@pinkroccade.nl. Wij zorgen voor een goede match tussen de deelnemers en begeleiden de sessie, zodat er waardevolle interactie ontstaat.

 

Ontdek iFinanciën vanaf jouw (thuis)werkplek (60 min.)

Ben jij een applicatiebeheerder, systeembeheerder of teamleider? En wil jij graag meer informatie over iFinanciën? Dé complete, toekomstbestendige suite voor de financiële beleids- en beheersprocessen van gemeenten. Aarzel niet om dit te laten weten via prlg.fs@pinkroccade.nl. Wij plannen graag een online belsessie met je in via Microsoft Teams, waarin jij 1 op 1:

•   Met korte demo’s de apps ontdekt die nieuw zijn voor jouw gemeente
•   Een inkijkje krijgt in de komende ontwikkelingen van iFinanciën
•   Een korte introductie volgt van de technische aspecten die komen kijken bij een migratie naar de Pink Private Cloud
•   Erachter komt wat gangbare stappen zijn om een migratie zo soepel mogelijk en met zo min mogelijk impact voor je organisatie te laten verlopen

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground. De eerste stap

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers