of 59082 LinkedIn

Nieuwe dienst Pink Private Cloud ontzorgt gemeenten

Reageer

Flexibiliteit en schaalbaarheid voor gemeenten; sluit naadloos aan op e-Overheidsprogramma.

PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions (TSS),  introduceert een nieuwe dienst voor gemeenten: Pink Private Cloud. Deze dienst maakt het voor gemeenten mogelijk om hun kernapplicaties onder te brengen in het datacenter van PinkRoccade Local Government.

“Bij PinkRoccade Local Government draait alles om het ontzorgen van onze klanten”, zegt Han Knooren, algemeen directeur van PinkRoccade Local Government. “In lijn met het overheidsprogramma rond e-Overheid brengen we in hoog tempo diensten die aansluiten op de snel veranderende wereld van overheidsautomatisering. Onze klanten zijn enerzijds op zoek naar kostenefficiëntie en anderzijds willen ze de dienstverlening aan burgers en bedrijven optimaliseren. Door hun applicaties onder te brengen in de Pink Private Cloud, kunnen zij zich concentreren op hun kerntaak: informatievoorziening. Wij ondersteunen ze optimaal op het gebied van automatisering.”

 

Zowel de door PinkRoccade ontwikkelde Midoffice-oplossing als de bestaande iSeries-applicatie voor Burgerzaken (Cipers) zijn inmiddels beschikbaar in de Pink Private Cloud. Alle andere applicaties van PinkRoccade Local Government  volgen later dit jaar.

 

Pink Private Cloud omvat het huisvesten van de hardware , opslag- en back-upfaciliteiten, de besturingssystemen en het volledige technische beheer in een veilige en door diverse certificeringen gewaarborgde private cloud-omgeving. PinkRoccade ontwikkelde voor deze dienst een twin datacenter-concept. Bij uitval van één datacenter, neemt het andere de activiteiten automatisch over. Dat zorgt voor de benodigde hoge beschikbaarheid. PinkRoccade Local Government werkte voor de ontwikkeling van Private Pink Cloud samen met PinkRoccade Healthcare. Healthcare heeft al een aantal jaren  ervaring met een vergelijkbare dienst voor de gezondheidszorg.

 

Voor meer informatie:

PinkRoccade Local Government

Judith van Liempt

E-mail : judith.vanliempt@pinkroccade.nl

Tel.: 040 – 207 4900 / 06 308 277 48

 

LVTPR

Nienke Geudeker / Cas Heuvelmans

E-mail: prlg@lvtpr.nl

Tel.: 030 – 65 65 070

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers