of 59250 LinkedIn

Nieuw ERP-systeem provincie Utrecht voor effectievere en goedkopere bedrijfsvoering

Reageer

Het ERP-systeem helpt Provincie Utrecht om de interne werkprocessen - onder andere Financiën, In- en Verkoop, Personeelszaken en Facilitaire Diensten - vanuit één informatiesysteem te ondersteunen. In de huidige situatie leidt het werken met verschillende applicaties tot dubbele registraties, een overdaad aan interfaces en complexe beheerprocessen. Naast kostenbesparingen door efficiëntere inrichting van die processen, leidt een integrale duiding en opslag van gegevens tot een betere informatievoorziening. Begin 2015 is gestart met de proof of concept van het ERP-systeem. De implementatie heeft de provincie in eigen beheer uitgevoerd in samenwerking met PinkRoccade Local Government. MyBrand neemt als SAP-dienstverlener en -kennispartner de volledige hosting en het technisch beheer van het SAP-landschap van de provincie voor haar rekening.

Binnen de gestelde vraag is de Provincie Utrecht per 1 januari 2016 operationeel gegaan met de invoering van het eerste gedeelte; Finance & Projecten en In- en Verkoop. Eddo Verdoner, Programmamanger ERP bij de Provincie Utrecht: “De samenwerking met PinkRoccade Local Government en myBrand verliep goed. Door de korte lijnen en resultaatgerichte opstelling konden we snel tot de beslispunten komen. De implementatie verliep daardoor soepel binnen tijd en geld.”

 

Over de provincie Utrecht

De provincie Utrecht werkt intensief samen met verschillende partners aan een aantrekkelijke woon- en leefomgeving. Daarin bestaat een goed en duurzaam evenwicht tussen wonen, werken, recreëren, cultureel erfgoed, bereikbaarheid, natuur en landschap.

 

Over Eddo Verdoner

Eddo Verdoner werkt als onafhankelijk interim manager op het scheidsvlak van IT en Organisatie. Hij is gespecialiseerd verandertrajecten met een sterke IT component binnen overheid en bedrijfsleven.

 

Over myBrand

myBrand biedt de nieuwe servicestandaard voor SAP-dienstverlening. De leidende kernwaarden zijn lange termijn relaties, een geïntegreerde dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze kernwaarden onderscheidt myBrand zich niet alleen door de nauwe manier van samenwerken met haar klanten, ook staat myBrand inmiddels bekend als de SAP-dienstverlener die echt verantwoordelijkheid neemt voor succesvolle ICT bij haar klanten. myBrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie. Het bedrijf bestaat 10 jaar en heeft vestigingen in Geertruidenberg, Apeldoorn en Amstelveen. Er werken meer dan 200 mensen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.