of 65101 LinkedIn

Michelle Meekes

 • Een inkijk in de iBurgerzaken release 4.6

  Reageer

  Product backlog management is één van mijn verantwoordelijkheden als Product Owner van team Newton. Hieronder vertel ik je meer over wat dat is. Verder neem ik je mee in de iBurgerzaken release 4.6. De teams lichten tekstueel allemaal een item binnen de release uit, de afbeelding laat zien waar verder nog aan gewerkt wordt.

 • Terugmeldvoorziening 2.0: Klaar voor de pilot? Af!

  Reageer

  Soms gaan nieuwe ontwikkelingen niet helemaal zoals je hoopt of verwacht. En dat geldt voor de ontwikkeling van Terugmeldvoorziening (TMV) voor bronhouders vanuit iBurgerzaken. Maar toch is het goed om ook dat soort dingen met jullie te delen. En gelukkig kunnen we laten weten dat de Minimum Viable Product (MVP) in iBurgerzaken release 4.4 is afgerond. In dit blog vertelde ik al eens over de MVP van de TMV. Hieronder neem ik je mee in de uitdagingen én oplossingen die we tegenkwamen.

 • iBurgerzaken releaseplanning 4.2 en 4.3: een visuele inkijk. Hoe team Newton een sprint plant

  iBurgerzaken releaseplanning 4.2 en 4.3: een visuele inkijk

  Reageer

  In eerdere blogs heb ik de sprint planning al eens aangestipt. In de manier waarop wij werken (met de scrum methodiek) heeft een ontwikkelteam zelf het heft in handen als het gaat om het plannen van hun werk in de komende 2 weken. In dit blog leg ik uit hoe dat bij team Newton in zijn werk gaat. En natuurlijk komt iBurgerzaken release 4.2 en 4.3 ook aan bod in tekst en beeld, zoals je gewend bent.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground & API's Online event

Als Partner van Betekenis organiseert PinkRoccade Local Government een gratis online event over de adoptie van Common Ground en API's.


Met de tafelgasten bespreken we de ontwikkelingen en uitdagingen over de adoptiesnelheid van Common Ground en de nieuwe wijze van gegevensuitwisseling via API’s voor de verschillende domeinen.

Klik op de button en schrijf je in.

Afbeelding

Graag tot dan!

PinkRoccade Local Government

Meer nieuws

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers