of 62812 LinkedIn

Met iService staat de gemeente centraal

Met iService staat de gemeente centraal. Verzekerd van een duidelijke lijn in de dienstverlening
PinkRoccade Reageer

Deze nieuwe dienst focust zich namelijk op jullie behoeftes, visie en doelen. iService is een maatwerkpakket van diensten die volledig naar jullie wens wordt ingericht. Hierbij hebben jullie de keuze uit meer dan 25 verschillende opleidingen, workshops, trainingen en e-learnings. Samen met jouw gemeente kijken we welke van deze verschillende dienstverleningen het beste bij jullie aansluiten. Met iService bieden wij namelijk in verschillende vormen ondersteuning zodat jullie je doelen kunnen behalen. Hierdoor vergroten jullie je kennis en diverse vaardigheden.

Met iService ben je verzekerd van een duidelijke lijn in de dienstverlening
Het zorgt voor focus om jullie visie en doelen te behalen en geeft hierin ook zekerheid. Hierdoor weten jullie zeker dat jullie op jullie eigen tempo stappen maken om het eindresultaat te halen. Jullie gemeente wordt op deze manier naar een hoger dienstverleningsniveau getild omdat jullie je blijven ontwikkelen en kennis vergroten.

Daarnaast is er sprake van korte communicatielijnen. Als jullie behoefte halverwege het pakket veranderd, kan de rest van het pakket eenvoudig en snel aangepast worden. Op die manier weten jullie zeker dat iService altijd op ieder moment bij jullie aansluit, ongeacht de veranderingen.

Het pakket wordt in zijn volledigheid afgenomen, waardoor jullie niet tegenover financiële verrassingen komen te staan. Op die manier weet je zeker dat ook later in het jaar nog steeds aan het behalen van de visie en doelen gewerkt kan worden.

 

Jullie kunnen zelf een pakket kiezen
Afhankelijk van jullie behoefte en welke opleidingen, workshops en trainingen, kunnen jullie een kleiner of groter pakket kiezen. De verschillende pakketten zijn:
• Brons: bestaat uit 5 consultancy dagen
• Zilver: bestaat uit 8 consultancy dagen
• Goud: bestaat uit 11 consultancy dagen
Ieder pakket is aanvullend met 1, 2 of meer dagen uit te breiden.


We beginnen iService altijd met een kick-off dag
Tijdens de kick-off kijken we wat jullie visie en doelen voor het komende jaar of jaren zijn. Misschien is het voor jullie al volledig duidelijk waar jullie behoefte aan hebben. Maar misschien is een QuickScan en interviews met diverse medewerkers nodig om deze behoeftes in kaart te brengen. Hierbij stellen we ook gezamenlijk een actieplan voor de uitvoering en planning van de gekozen diensten vast. Jullie kunnen zelf de prioriteiten bepalen en aangeven. Aan het einde van de dag kunnen we het pakket zo optimaal mogelijk invulling geven.

Benieuwd naar het dienstenportfolio én zelf een iService pakket samenstellen?
Bekijk dan hier de preview of vraag het volledige portfolio gratis aan! Heb je vragen over het dienstenportfolio of iService? Neem dan contact op met Jan Verhoeven via Jan.Verhoeven@PinkRoccade.nl.

 

Jan Verhoeven, Consultant Informatievoorziening 

06 402 194 00 / Neem contact op
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground. De eerste stap

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers