of 59212 LinkedIn

Meer selfservice voor jouw burgers met de koppeling Innen naar MijnOverheid Berichtenbox

PinkRoccade 2 reacties

Burgers verwachten tegenwoordig meer selfservice en 24/7 dienstverlening van de lokale overheid. Met MijnOverheid Berichtenbox maak je deze digitaliseringsslag en bereik je op termijn minstens 80% van de inwoners.

Relevante berichten worden digitaal aan burgers bezorgd via de Berichtenbox

Vanuit Civision Innen kun je daarnaast direct (bulk)berichten versturen via de Berichtenbox, zoals herinneringen en aanmaningen.

Met de koppeling van CiVision Innen naar MijnOverheid Berichtenbox ontvangt een burger alle facturen, invorderingsformulieren en brieven m.b.t. betaalschema's via zijn/haar persoonlijke digitale, beveiligde postvak. Zo zijn alle financiële documenten op één centrale plek opgeslagen en direct inzichtelijk. Wel zo makkelijk.

 

Contactpersoon:

Wilco Moen, Product Manager Financiën & Services

+31 6 2952 7440 / Neem contact op
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Wilco Moen (Product Manager) op
Beste Hans, online communiceren met burgers die dat niet willen, is best een uitdaging. Lees bijvoorbeeld: http://jouwgemeentemijngemeente.nl/mijnoverheid/ … Met de 'digitaliseringsslag’ wordt niet alleen maar automatiseren bedoeld, het is ook een manier waarop de kosten van papieren post omlaag worden gebracht en de communicatie sneller gaat qua werk. Elke gemeente kiest het best passende voor zijn burgers. De Berichtenbox is daarbij een van de mogelijkheden.
Door Hans op
IK gun meneer Moen z'n boterham, maar dit is toch een bijzondere boodschap, de ervaringen met de Berichtenbox blijken niet zo rooskleurig, veel burgers zitten er niet op te wachten blijkt uit de praktijk, daarom natuurlijk de noodzaak van de vele herinneringen en aanmaningen, maar de echte uitdaging voor de overheid is: hoe communiceer je fatsoenlijk met de burger, en niet hoeveel budget hebben we nog voor nog meer automatisering.

Meer nieuws

Klantendag van PinkRoccade Informatievoorziening

Donderdag 28 maart vindt de klantendag van PinkRoccade Informatievoorziening plaats in Utrecht. Met interessante presentaties waaronder van VNG Realisatie over Common Ground. Meld je snel aan!  

iParticipatie

Afbeelding

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers