of 59179 LinkedIn

Medio 2017 wordt MijnOverheid Berichtenbox vernieuwd

Reageer

Een ontwikkeling vanuit Logius waar wij je graag op attenderen is de vernieuwing van de MijnOverheid Berichtenbox. Als je aangesloten bent of binnenkort aan gaat sluiten op de berichtenbox is deze ontwikkeling extra relevant.

Als je binnenkort aan wilt sluiten kan dat op de ‘oude’ of vernieuwde Berichtenbox. De aansluitcoördinator van Logius stemt de keuze en bijbehorende planning af. Tijdens de migratieperiode is aansluiten tijdelijk niet mogelijk. Logius adviseert een aansluiting via een intermediair (CLIQ) te overwegen, wat zowel voor jouw gemeente als voor Logius voordelen heeft in de afstemming.

 

Als je via CLIQ aangesloten bent of aan gaat sluiten op de Berichtenbox dragen wij zorg voor deze migratie. Indien je een lokale aansluiting hebt, ben je zelf aan zet. Het stappenplan zoals voorzien door Logius is als volgt:

  • Aansluiting medio 2017 op vernieuwde Berichtenbox
  • Tijdens migratie tijdelijk niet mogelijk om berichten te versturen
  • Uiterlijk 8 weken voor de migratie neemt Logius contact op over de stappen om succesvol te migreren naar de nieuwe Berichtenbox

 

De migratie voorziet in een aantal functionaliteiten waardoor de inzetbaarheid van de Berichtenbox verder toeneemt. In eerste instantie vooral op het gebied van stabiliteit en capaciteit, maar ook de mogelijkheid om door te ontwikkelen op het gebied van functionaliteit:

  • Berichtenbox voor Ondernemers
  • Grotere bijlagen
  • Tweewegverkeer

 

Wil je meer informatie over het aansluiten op de Berichtenbox? Neem dan contact op met Anne-Christin Rosenberg of Harry Schouten.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

iParticipatie

Afbeelding

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers