of 58952 LinkedIn

Maak een vliegende start met iLogboek!

Maak een vliegende start met iLogboek! iLogboek bewaart, ontsluit en maakt logging van persoonsgegevens inzichtelijk in Makelaarsuite
PinkRoccade Reageer

Mijn naam is Martijn Chantrel, Product Champion voor ons nieuwe initiatief iLogboek. Samen met Productowner Ton Timmermans ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze nieuwste SaaS applicatie iLogboek. iLogboek bewaart, ontsluit en maakt logging van persoonsgegevens inzichtelijk in Makelaarsuite. In deze nieuwsbrief geven we graag een update van de ontwikkelingen. Veel leesplezier!

Het ontstaan van iLogboek
Met de inwerkingtreding van de AVG is er veel op je organisatie afgekomen en heb je jouw organisatie hierop aangepast. De volgende stap is om de processen die met gegevens van inwoners werken beter inzichtelijk te hebben of te kunnen ontsluiten.

iLogboek is in co-creatie ontwikkeld en voldoet aan de standaarden van VNG Realisatie
Met een groep klanten die graag mee willen denken over de nieuwe applicatie zijn wij van start gegaan met het bouwen van iLogboek. Deze klanten geven hun visie op het noodzakelijke verwerkingsregister. Wij maken gebruik van hun kennis en kunde om een applicatie te maken die voldoet aan de standaarden van de gemeente, maar ook aan de standaarden die voorgesteld zijn door VNG Realisatie.

Met iLogboek voldoet jouw gemeente gemakkelijk aan inzageverzoeken van inwoners
Een eerste stap is gezet door het opbouwen van een verwerkingsregister. Hierin leg je vast welke persoonsgegevens in welke processen gebruikt worden. Daarnaast ontsluit je de logging en heb je de mogelijkheid om rapportages te draaien. Met deze rapportages onderzoek je onder andere het gebruik van persoonsgegevens binnen jouw organisatie. Om de gemeente maximaal te ontzorgen doen wij dit in de Pink Private Cloud. Denk hierbij aan de installatie en het beheer van iLogboek. Om te zorgen dat iLogboek voor alle inwoners begrijpelijk is koppelen wij de logging aan een registratie in iLogboek.

Maak een vliegende start met iLogboek
Intern naar de organisatie en naar de burger toe. De combinatie van een verwerkingsregister met de zeer uitgebreide logging binnen Makelaarsuite maakt iLogboek een grote en inzichtelijke informatiebron. Inmiddels is met een aantal nieuwe technologieën een basis gelegd voor een mooie user interface. Hiermee gaan toekomstige gebruikers van iLogboek makkelijk de benodigde informatie ophalen. Wij zijn supertrots op deze ontwikkelingen!

 

Neem gerust contact met mij op
Of je nu interesse hebt, een vraag wilt stellen of meer informatie over iLogboek wilt, ik ben bereikbaar via 06 51 89 70 47 of Martijn.Chantrel@PinkRoccade.nl. Op de klantendag van PinkRoccade Informatievoorziening geven wij een presentatie over iLogboek. Heb je, je nog niet aangemeld? Klik dan hier. Graag zien we jullie daar!

 

Met vriendelijke groeten,

Martijn Chantrel

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Klantendag Financiën en Services

   Datum: Donderdag 14 mei

   Tijd: 09:30 - 15:30

   Locatie: Mereveld, Mereveldseweg 9, 3585 LH Utrecht

 

   Aanmelden

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers