of 62284 LinkedIn

Loonkostensubsidie van een afstandje

Op 2 april organiseerden wij een digitale sessie over loonkostensubsidie. Het was de bedoeling dat deze in ‘het echt’ zou zijn. Helaas ging dat nu natuurlijk niet door. Maar dat houdt ons niet tegen! We hielden de sessie gewoon digitaal met onze klanten.

 

We werken aan een standaardproces voor loonkostensubsidie

Dit doen we samen met de VNG, De Normaalste zaak en andere ICT-leveranciers. Aanpassingen hebben gevolgen voor de functionaliteit van CiVision Samenlevingszaken. Je kan nu beperkt gegevens kwijt in CiVision Samenlevingszaken. Beperkte gegevens voor de registratie van de aanvragen loonkostensubsidie. We voerden hierover gesprekken met gemeenten en er kwam een preferent proces. Voor ons reden om te kijken naar uitbreiding van de huidige functionaliteit. De uitbreiding zien wij ongeveer zo voor ons:

 

  • Registratiemogelijkheid voor ziektemeldingen.
  • Registratiemogelijkheid voor arbeidscontracten en banen.
  • Mogelijkheid tot inlezen van het ziektemeldingenbestand van het IB.
  • Signaalfunctie voor mutaties die de hoogte van loonkostensubsidie beïnvloeden met signaallijsten.
  • Automatische berekening en uitbetaling van loonkostensubsidie. Dit is voor vaste en variabele bedragen in een eigen loonkostensubsidierun.
  • Mogelijkheid tot genereren van specificaties na uitbetaling. Dit op basis van de door werkgevers en de VNG vastgestelde standaard.


Tijdens de digitale sessie bespraken wij al deze functionaliteiten

Een mooie manier om in deze tijden toch op de hoogte te blijven! De deelnemers stelden een aantal vragen tijdens de sessie. Deze vragen verzamelden en beantwoordden wij. Wil je deze bekijken? Klik dan hier. Heb je de digitale sessie niet gevolgd? En wil je hem graag zien? Kijk hem dan snel hier terug! Klinkt de functionaliteit interessant? Neem dan contact op!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Spijker (n.v.t.) op
Het in het ALGEMEEN afschaffen van de boeteclausule voor het ontslag van werknemers kan beter worden vervangen door INCIDENTEEL ontslag als dat vanwege de bedrijfsontwikkeling noodzakelijk is, dit ter beoordeling van het Rijk op basis van nader in overleg met de werkgevers en vakbeweging op te stellen criteria. In dat geval is beter maatwerk te leveren.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground. De eerste stap

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers