of 59185 LinkedIn

Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten (#LSG17)

Reageer

Door deel te nemen aan de Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten (#LSG17) ga je op een laagdrempelige en leuke manier aan de slag met verleiden naar het digitale kanaal. Goed voor je dienstverlening en het contact met inwoners en bedrijven. Deze werkwijze draagt bovendien bij aan de werkdrukvermindering bij gemeenten. En er zijn ook nog eens leuke prijzen te winnen.

Om samen de selfservicepercentages van elke gemeente te verhogen, zijn we de Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten (#LSG17) gestart. Door deel te nemen ga je op een laagdrempelige en leuke manier aan de slag met verleiden naar het digitale kanaal. Deelnemers zijn enthousiast over de eerste workshops en hebben aangegeven zeker ook naar de tweede workshop te komen.

 

Wie zegt dat een gemeente geen reclame mag maken?

De tweede ronde #LSG17 workshops zal inzoomen op marketingcommunicatie; inzet van marketingcommunicatiemiddelen en het maken van een marketingplan. Tijdens deze workshops bespreken we uitgebreid voorbeelden van andere gemeenten, want waarom zou elke gemeente het wiel opnieuw moeten uitvinden? Deze workshops zijn dan ook met name bedoeld voor medewerkers van de afdeling Communicatie.

 

Deelname is kosteloos

We vragen alleen een actieve bijdrage (commitment): Dit laat je zien door collega-deelnemers vrijblijvend te adviseren tijdens de regionale bijeenkomsten. Door online foto’s en filmpjes te delen van praktijkvoorbeelden met de #LSG17. En door, tussen de regionale bijeenkomsten in, concrete verbeteringen door te voeren in je gemeentelijke dienstverlening.

 

AfbeeldingJe kunt elk moment instappen op de rijdende trein... Meld je aan voor de Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten (#LSG17) en je ontvangt direct meer informatie in je mailbox.

 

 

 

 

Meer informatie over #LSG17

Nieuwsgierig naar de onderwerpen en data? Benieuwd naar de tussenstanden? Op zoek naar concrete tips om jouw selfservicepercentages te verhogen? Kijk op www.lsg17.nl

 

LSG17_AdobeStock_107480430_WM_horizon.jpg

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

iParticipatie

Afbeelding

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers