of 59162 LinkedIn

Kred’it en PinkRoccade Local Government slaan handen ineen

Reageer

Een sterke combinatie

De activiteiten van Kred’it en PinkRoccade Local Government vullen elkaar uitstekend aan. Door het samengaan verkrijgt Kred’it de noodzakelijke schaal en slagkracht om verder te innoveren en investeren in hun producten voor het ondersteunen van de schuldhulpverlening. PinkRoccade Local Government verbreedt op deze wijze zijn portfolio aan software en dienstverlening in het sociaal domein. Naast de decentralisaties binnen het sociaal domein vormt het ondersteunen van huishoudens met schuldenproblematiek een steeds belangrijker onderdeel in de dienstverlening van gemeenten en publieke instellingen. Recente landelijke onderzoeken en kabinetsbesluiten onderschrijven dit belang.

Over Kred’it

Kred’it, gevestigd in Eindhoven, is specialist in software voor schuldhulpverlening.  Door jarenlange ervaring kent Kred’it de schuldhulpverleningsbranche en haar specifieke behoeften door en door. Kred’it heeft drie software producten die ieder een proces binnen de schuldhulpverlening bedient. Daarnaast biedt Kred’it ook ondersteunende diensten voor de branche.

 

Over PinkRoccade Local Government

De omgeving waarin lokale overheden actief zijn, is de afgelopen 30 jaar sterk veranderd. Digitalisering, selfservice en de burger als klant hebben vergaande gevolgen voor de bedrijfsinrichting en dienstverlening van gemeenten en andere lokale overheden. PinkRoccade Local Government levert passende oplossingen voor diverse beleidsterreinen. PinkRoccade Local Government ontwikkelt al meer dan 30 jaar toekomstgerichte business oplossingen waarvan meer dan de helft van de Nederlandse gemeenten succesvol gebruik maken.

 

Total Specific Solutions (TSS)

Total Specific Solutions is een toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring. De sectoren waarin TSS met name actief is zijn de zorg, de lokale en centrale overheid, retail, financiële dienstverlening, en de juridische dienstverlening. TSS is onderdeel van het Canadese Constellation Software Inc. 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
















Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

iParticipatie

Afbeelding

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers