of 64277 LinkedIn

Julian Cissen

Business analist

 

Julian begon als helpdesk medewerker in het sociaal domein. Daarna deed hij ervaring op als consultant en groeide door naar Business analist. In deze rol werkt hij samen met gemeenten aan het verbeteren van processen. Hij verdiept zich in de Common Ground beweging en past dit toe in zijn werkzaamheden.

 

+31 6 1330 6042

Neem contact op 

 • Luisteren naar iParticipatie gebruikers tijdens digitale productgroep

  Reageer

  Maandag 22 maart kwamen alle iParticipatie klanten samen voor de digitale productgroep. Wat we tijdens een co-creatie sessie realiseren biedt ons veel meerwaarde. Alle ideeën die we bedenken en uittekenen nemen we weer mee terug. En dat is digitaal toch wat lastiger. Toch kozen we ervoor niet langer te wachten. En gelukkig maar, want we hebben wat leuke dingen bedacht. 

 • Onze visie: 1 burgerportaal in het sociaal domein

  Reageer

  Een mooie tijd om na te denken over dingen. Ik verdiepte mij de laatste tijd in het burgerportaal. En ik deel graag mijn visie hierop. Als ik denk aan de toekomst in het sociaal domein, denk ik aan selfservice. Selfservice van jouw burger. Maar ook service vanuit ons en gemeenten. Zo regelt jouw burger zoveel mogelijk zelf. Het is daarbij belangrijk dat we het contact tussen gemeente en burger versterken. Ik ben benieuwd naar wat jij vindt. Wil je graag meedenken? Laat het mij weten!

 • Van taakgericht werken naar zaakgericht werken

  Reageer

  In mijn vorige blog vertelde ik over zaakgericht werken. Het is een manier om samen met jouw collega’s aan 1 zaak te werken. Het gebruiken van de zaakkoppeling voor CiVision Samenlevingszaken en iSamenleving maakt je werk een stuk makkelijker. Tijdens de implementatie koppelen we de applicaties technisch. Maar we voeren ook activiteiten uit die effect hebben op de organisatie. Daarom begeleiden we jou met de verandering van je primaire processen en helpen we je met het testen van de koppeling. In deze blog leg ik uit wat de bijzonderheden zijn aan het implementeren van een zaakkoppeling in het sociaal domein.

 • iParticipatie: Story IPA-14 wordt volwassen

  Reageer

  Eerder las je over IPA-14. Dit was een Story op de backlog van onze applicatie iParticipatie. Ondertussen is IPA-14 in iParticipatie volwassen geworden. Paul Adam, product owner Inkomen, vertelt je in deze blog meer over de ontwikkelingen van iParticipatie. Want iParticipatie is gegroeid en leert steeds meer!

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground. De eerste stap

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers