of 59318 LinkedIn

Jouw gemeente, mijn gemeente

Reageer

Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg met onze nieuwe businessunit Financiën & services. Een periode waarin ik voor mijzelf een beeld ben gaan vormen over de manier waarop wij nog meer samen kunnen werken met onze klanten. Uit de gesprekken met klanten vielen mij een aantal zaken op. U geeft aan het belangrijk te vinden om een partner te hebben die samen met u werkt, meedenkt, kennis deelt, luistert naar de actuele en toekomstige uitdagingen vanuit de praktijk, daar samen met u antwoorden op formuleert en ruimte biedt om input te geven.

Daarom wil ik u in deze blog inzicht geven in een aantal actuele samenwerkingen. Zoals bij velen van u bekend zijn we op dit moment druk bezig met de co-creatie met klanten van een vernieuwd en modern financieel systeem. Deze co-creatie geeft deelnemende klanten een daadwerkelijk bepalende rol in het bepalen van de exacte inhoud en functionaliteit van het product. Deze afstemming vind niet enkel plaats voorafgaand aan de bouwfase van het product, maar gedurende het gehele proces. Over de actuele stand van zaken vind u verderop in de nieuwsbrief meer informatie.

 

Altijd al eens willen binnenkijken in de ‘keuken’ van een andere gemeente? Dat kan nu! We zijn gestart met het platform; jouw gemeente, mijn gemeente. We willen werkelijke situaties, tips en vragen van onze klanten samenbrengen en delen. In de eerste serie zien we gemeente Veere en gemeente Waddinxveen met elkaar kennismaken en spreken over werken in de cloud. De website wordt binnenkort gelanceerd. Heeft u zelf een actueel vraagstuk en wilt u weten hoe andere gemeenten dit hebben geregeld? Laat het mij weten en wij zorgen dat u zelf een kijkje in de keuken kunt nemen.

 

Femke Rhouat

Femke Rhouat

Managing Director Financiën & Services

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

iParticipatie

Afbeelding

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers