of 60715 LinkedIn

iService het nieuwe dienstverleningspakket

iService het nieuwe dienstverleningspakket. iService zorgt voor een intensieve samenwerking met gemeenten, wat leidt tot focus en financieel voordeel.’
PinkRoccade Reageer

iService is een nieuw dienstverleningspakket bij PinkRoccade Informatievoorziening. De inhoud van dit pakket stel je als gemeente zelf samen! Kies voor een pakket van 5, 8 of meer dan 11 consultancydagen. Voor de invulling van de dagen kun je kiezen uit meer dan 25 verschillende opleidingen, workshops, trainingen en e-learnings.

iService focust zich op jullie behoeftes, visie en doelen
Onze consultant kijkt samen met jou welke van de verschillende diensten het beste aansluit bij jouw gemeente. Met iService bieden wij in verschillende vormen ondersteuning zodat jullie de gestelde doelen behalen. Hierdoor vergroten jullie je kennis en vaardigheden.

Financieel voordeel en financiële zekerheid met iService
Het pakket wordt in zijn volledigheid afgenomen, zodat je niet tegenover financiële verrassingen komt te staan. Op deze manier weet je ook zeker dat je het hele jaar door continue werkt aan het verbeteren van de dienstverlening. Het pakket dat bestaat uit 5, 8 of 11 dagen levert respectievelijk 5%, 10% en 15% korting op.


            Jan Verhoeven, Consultant Informatievoorziening

‘iService zorgt voor een intensieve samenwerking tussen PinkRoccade Informatievoorziening en de gemeente, wat leidt tot focus en financieel voordeel.’


Het dienstenportfolio presenteert een overzicht van al onze diensten

Het brengt visueel in kaart wat de mogelijkheden zijn. Heb je als gemeente op de agenda staan om extra aandacht te besteden aan een bepaald segment? Dan maakt het dienstenportfolio het mogelijk om relevante diensten makkelijk te identificeren. Het dienstenportfolio verzorgt namelijk een overzicht van alle diensten van PinkRoccade Informatievoorziening. Bepaalde diensten bestaan uit meerdere dagen en kunnen niet binnen iService afgenomen worden. Bespreek met je accountmanager of de consultant wat de behoeften binnen de gemeente zijn en de mogelijkheden binnen de meerdaagse opleidingen. Zodat we samen een dienstverleningspakket creëren dat perfect aansluit.


Afbeelding


Neem contact met ons op voor meer informatie of vragen over iService 
Naast onze accountmanagers mag je ook contact opnemen met Jan Verhoeven. Hij is bereikbaar via 06 295 283 92 of Jan.Verhoeven@PinkRoccade.nl.

Onze accountmanagers
Harry Schouten | 06 295 249 14 of Harry.Schouten@PinkRoccade.nl
Marijn van de Kerkhof | 06 134 587 80 of Marijn.vandeKerkhof@PinkRoccade.nl
Thomas van Son | 06 295 282 10 of Thomas.vanSon@PinkRoccade.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers