of 58952 LinkedIn

iParticipatie is live bij gemeente Wierden!

PinkRoccade Reageer

Burgers dienen met iParticipatie gemakkelijk digitaal een aanvraag inkomensondersteuning in. Dit zorgt voor gebruikersgemak voor burgers én medewerkers.

Samen bereik je meer dan alleen, toch? iParticipatie maakt dit werkelijkheid. Benieuwd hoe? Samen met onze Koplopers en Kwartiermakers ontwikkelen we iParticipatie. Dit doen wij in co-creatie. Afgelopen zomer ging onze Koploper WerkSaam Westfriesland als 1e live. Nu gaat onze 1e Kwartiermaker live: gemeente Wierden. Daar zijn we heel blij mee!

 

De wens van jouw burger

Burgers willen dingen zoveel mogelijk zelf doen. Ook wanneer zij beroep doen op sociale voorzieningen. Daarvoor bouwen wij iParticipatie. De applicatie waarmee een burger digitaal zijn aanvraag inkomensondersteuning indient. In iParticipatie kan jouw burger ook zelf documenten uploaden via zijn telefoon of tablet. Zonder dat hij daar een scanner voor nodig heeft! Zo draagt de applicatie bij aan de ontwikkeling van de zelfredzame burger. De burger geeft zo invulling aan de wens om zaken zelf te regelen. Op momenten die hem uitkomen zonder dat hij afhankelijk is van de openingstijden van een gemeentehuis.


Live is live

Vanaf vandaag is iParticipatie live bij de gemeente Wierden. En we zijn blij! "De technische aspecten die aan het in productie nemen van iParticipatie verliepen soepel" vertelt de Kwartiermaker. "Ik heb de overtuiging dat iParticipatie een goede stap is in het streven van de gemeente om te komen tot een integrale benadering van het sociale domein. iParticipatie, iSamenleving en CiVision Samenlevingszaken spelen hierin alle drie een belangrijke rol."

Gemeente Wierden is de 1e Kwartiermaker die live zijn met iParticipatie en ze hebben zin in te toekomst. "We kijken het meest uit naar de dag dat iParticipatie hét portaal is dat de toegang naar de participatiewet voor ons regelt!". Wij ook!


Nieuwsgierig naar iParticipatie?

Wil jij de wens van jouw burger ook tegemoet komen? We laten iParticipatie graag zien via onze VR video. Vul dan het contactformulier in of lees alles over iParticipatie op: iparticipatie.pinkroccade.nl/.

 

Erleyne Brookman, Managing Director Samenlevingszaken

+316 2952 5375 / Neem contact op
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Klantendag Financiën en Services

   Datum: Donderdag 14 mei

   Tijd: 09:30 - 15:30

   Locatie: Mereveld, Mereveldseweg 9, 3585 LH Utrecht

 

   Aanmelden

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers