of 59199 LinkedIn

iParticipatie is er voor jou!

iParticipatie is er voor jou! Met iParticipatie wordt de burger op een gemakkelijke en prettige manier digitaal door een aanvraag gestuurd. Of het nu gaat om een aanvraag levensonderhoud, bijzondere bijstand, BBZ of BBK.
Reageer

iParticipatie is dé nieuwe innovatie binnen het sociaal domein van PinkRoccade Samenlevingszaken. Met iParticipatie wordt de burger op een gemakkelijke en prettige manier digitaal door een aanvraag gestuurd. Of het nu gaat om een aanvraag levensonderhoud, bijzondere bijstand, BBZ of BBK.

iParticipatie is voor burgers én medewerkers! Als je op dit moment een aanvraag levensonderhoud doet kost dit gemeente en burger erg veel tijd. Zonde, want veel van deze informatie is al beschikbaar. Daarom werken wij aan een oplossing waardoor de burger minder tijd kwijt is met het doen van een aanvraag. En die hebben we gevonden: iParticipatie. Dit product is uitsluitend voor deelnemende gemeenten.

 

Website iParticipatie online

Met trots vertellen wij je dat onze website vandaag live is! Dit betekent dat je vanaf nu alle informatie over iParticipatie online kan bekijken. Laat het ons weten als je aanvullende vragen hebt of graag een demo wilt. Dan komen wij met veel liefde en plezier langs.

 

Maak kennis met iParticipatie

iParticipatie is opgebouwd uit verschillende apps. Zo zien burger en medewerker snel wat zij moeten doen. Ze krijgen direct een duidelijk overzicht van de status van de inkomensaanvraag. Het voordeel van iParticipatie: de handmatige handelingen zijn in iParticipatie verminderd, je hoeft geen gegevens meer over te typen. Deze worden al voor je ingevuld en dat scheelt tijd! Hiervoor ontwikkelden wij 4 verschillende apps: iAanvraag, iVaststellen, iBeoordelen en iOverzicht.

 

Nieuwsgierig naar iParticipatie?

Kijk dan nu op de website: http://iparticipatie.pinkroccade.nl/.

Ziet het er interessant uit? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

Klantendag van PinkRoccade Informatievoorziening

Donderdag 28 maart vindt de klantendag van PinkRoccade Informatievoorziening plaats in Utrecht. Met interessante presentaties waaronder van VNG Realisatie over Common Ground. Meld je snel aan!  

iParticipatie

Afbeelding

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers