of 59244 LinkedIn

iParticipatie: 3, 2, 1, GO!

PinkRoccade Reageer

iParticipatie is dé nieuwe applicatie van PinkRoccade Samenlevingszaken. De applicatie leidt de burger op een gemakkelijke manier digitaal door een aanvraag levensonderhoud. Het voordeel van iParticipatie is: minder handmatige handelingen want je typt geen gegevens meer over. Deze worden al voor je ingevuld en dat scheelt tijd! Hiervoor ontwikkelen wij momenteel 4 verschillende apps: iAanvraag, iVaststellen, iBeoordelen en iOverzicht.

Ontwikkeld door co-creatie

Als eerste begonnen we met iAanvraag. iAanvraag ontwikkelen we speciaal voor de burger en is voortgekomen uit co-creatie. Deze co-creatie doen we samen met onze Koplopers en Kwartiermakers. Onze Koplopers zijn: Werkplein Drentsche Aa, WerkSaam Westfriesland, Stroomopwaarts MVS en gemeente Leiden. Onze Kwartiermaker is de samengevoegde gemeente: Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond. En op korte termijn sluiten zich meer Kwartiermakers aan. Samen zetten we grote stappen!

 

Activiteiten op locatie

Nu gaan we verder met ontwikkelen! iParticipatie kan niet ontwikkeld worden zonder de input van haar gebruikers. Daarom draaide het de afgelopen weken om medewerkers van gemeenten en gebruikers van iParticipatie. We namen iParticipatie mee naar onze Koplopers. Zij ontvingen live demo’s op locatie. En ze aten veel van onze inmiddels bekende roze cupcakes om de eerste stappen te vieren. Wij kregen veel nuttige feedback.  

 

iAanvraag staat voor de deur

Het is nu bijna zover: iAanvraag gaat bij een aantal van onze Koplopers live op locatie. Daarmee is het 1e deel van de beste route van start! De burger ervaart hiermee voor het eerst digitale self-service. Momenteel werken we aan de laatste aanpassingen voor de 1e versie van iAanvraag. Tijd om samen de proef op de som te nemen.

 

Ben jij klaar voor de beste route?

Ben jij ook benieuwd naar de beste route? Goed nieuws: je kan nog Kwartiermaker worden! Vul op onze website het contactformulier in, dan kijken we samen naar de beste route voor jou! Natuurlijk komen we ook met veel liefde en plezier langs om de mogelijkheden te bespreken.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

Gebruikersdag PinkRoccade Financiën & Services 2019

Dinsdag 21 mei vindt de gebruikersdag van PinkRoccade Financien & Services plaats in Utrecht.

Met interessante gastsprekers en sessies over o.a. Smart Finance en E-factureren.

Meld je snel aan! 

iParticipatie

Afbeelding

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers