of 63372 LinkedIn

Ingmar Uijl

Productowner iSamenleving & Zorg voor Jeugd

 

+31(0)6 4609 1064

ingmar.uijl@pinkroccade.nl


 • iPgb 2.1 is in aantocht

  Reageer

  De ontwikkeling van iPgb ligt niet stil. De VNG blijft hier aan werken samen met Zorginstituut Nederland (ZN). Ook wij worden betrokken bij de totstandkoming van de nieuwe release.

 • De weg naar de Wet Inburgering 2022

  Reageer

  De extra tijd is goed gebruikt en er wordt meer duidelijk over de Wet Inburgering 2022. Deze nieuwe wet wordt op 1 januari 2022 van kracht. We hebben nu dus een stip op de horizon! Dit betekent dat we ons gaan voorbereiden. Dit brengt nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee. Dit heeft ook effect op jouw gemeente. Maar waar moet je dan aan denken? Wij helpen je.

 • Financieel in balans met Verplichtingenbeheer

  Reageer

  Sinds ik thuiswerk, volg ik het nieuws op de voet. De tv of radio staat vaak als achtergrond geluid aan. En het geluid van de tv of radio vervangt het missende achtergrondgeluid van mijn collega’s.

 • “Ik heb oprecht ontzettend veel bewondering voor jullie”

  Reageer

  Het is een tijdje geleden dat ik mijn laatste blog schreef. In de tussentijd is er ontzettend veel veranderd. De wereld om ons heen is minder van zelfsprekend geworden sinds de opkomst van Covid-19. Ik neem je kort mee in inzichten van de afgelopen tijd en welke onderwerpen op dit moment onze aandacht hebben binnen CiVision Samenlevingszaken.

 • Loonkostensubsidie van een afstandje

  1 reactie

  Op 2 april organiseerden wij een digitale sessie over loonkostensubsidie. Het was de bedoeling dat deze in ‘het echt’ zou zijn. Helaas ging dat nu natuurlijk niet door. Maar dat houdt ons niet tegen! We hielden de sessie gewoon digitaal met onze klanten.

   

 • Co-creatie in het applicatielandschap

  Reageer

  Veel gemeenten vragen ons steeds vaker wat de vervolgstappen zijn op het gebied van de doorontwikkeling van iSamenleving en CiVision Samenlevingszaken. Binnen het team van productmanagement houden wij ons dagelijks bezig met deze vraag. Dit doen we door individueel klanten te bezoeken. Maar ook door de markt te verkennen en te sparren samen collega’s over welke ontwikkelingen zij zien.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground. De eerste stap

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers