of 65101 LinkedIn

Ingmar Uijl

Business analist Wmo & Jeugd en Werk & Inkomen

 

De transitie van taken is geweest. Je gaat nu aan de slag met de transformatie. Ook ben je als gemeente verantwoordelijk voor de zelfredzaamheid en participatie van de burger. Dit vraagt om een andere kijk en aanpak. Hoe pak jij dit aan?

 

+31(0)6 4609 1064

Neem contact op


 • Gemakkelijk loonkostensubsidie berekenen - De Normaalste zaak

  Reageer

  Hoe verminderen we de administratieve rompslomp voor werkgevers bij het aanvragen en verwerken van loonkostensubsidie? Met die vraag werkt De Normaalste Zaak samen met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij werken sinds 2019 aan het project ‘pilot loonkostensubsidie’. Het doel van het project is één landelijk proces voor het aanvragen, besluiten en beschikken van loonkostensubsidie. Daar werken wij natuurlijk graag aan mee!

 • iPgb 2.1 is in aantocht

  Reageer

  De ontwikkeling van iPgb ligt niet stil. De VNG blijft hier aan werken samen met Zorginstituut Nederland (ZN). Ook wij worden betrokken bij de totstandkoming van de nieuwe release.

 • De weg naar de Wet Inburgering 2022

  Reageer

  De extra tijd is goed gebruikt en er wordt meer duidelijk over de Wet Inburgering 2022. Deze nieuwe wet wordt op 1 januari 2022 van kracht. We hebben nu dus een stip op de horizon! Dit betekent dat we ons gaan voorbereiden. Dit brengt nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee. Dit heeft ook effect op jouw gemeente. Maar waar moet je dan aan denken? Wij helpen je.

 • Financieel in balans met Verplichtingenbeheer

  Reageer

  Sinds ik thuiswerk, volg ik het nieuws op de voet. De tv of radio staat vaak als achtergrond geluid aan. En het geluid van de tv of radio vervangt het missende achtergrondgeluid van mijn collega’s.

 • “Ik heb oprecht ontzettend veel bewondering voor jullie”

  Reageer

  Het is een tijdje geleden dat ik mijn laatste blog schreef. In de tussentijd is er ontzettend veel veranderd. De wereld om ons heen is minder van zelfsprekend geworden sinds de opkomst van Covid-19. Ik neem je kort mee in inzichten van de afgelopen tijd en welke onderwerpen op dit moment onze aandacht hebben binnen CiVision Samenlevingszaken.

 • Loonkostensubsidie van een afstandje

  1 reactie

  Op 2 april organiseerden wij een digitale sessie over loonkostensubsidie. Het was de bedoeling dat deze in ‘het echt’ zou zijn. Helaas ging dat nu natuurlijk niet door. Maar dat houdt ons niet tegen! We hielden de sessie gewoon digitaal met onze klanten.

   

 • Co-creatie in het applicatielandschap

  Reageer

  Veel gemeenten vragen ons steeds vaker wat de vervolgstappen zijn op het gebied van de doorontwikkeling van iSamenleving en CiVision Samenlevingszaken. Binnen het team van productmanagement houden wij ons dagelijks bezig met deze vraag. Dit doen we door individueel klanten te bezoeken. Maar ook door de markt te verkennen en te sparren samen collega’s over welke ontwikkelingen zij zien.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground & API's Online event

Als Partner van Betekenis organiseert PinkRoccade Local Government een gratis online event over de adoptie van Common Ground en API's.


Met de tafelgasten bespreken we de ontwikkelingen en uitdagingen over de adoptiesnelheid van Common Ground en de nieuwe wijze van gegevensuitwisseling via API’s voor de verschillende domeinen.

Klik op de button en schrijf je in.

Afbeelding

Graag tot dan!

PinkRoccade Local Government

Meer nieuws

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers