of 59082 LinkedIn

Informatie as a Service: CORV-portaal

Reageer

De koppeling met CORV is live!
Goed nieuws! PinkRoccade Local Government heeft begin juli succesvol de koppeling met CORV opgeleverd in samenwerking met KING en het ministerie van Veiligheid en Justitie. De pilot met gemeente Waalwijk is momenteel in afronding en daarom informeren wij u over de oplossing die wij gemeenten bieden om aan te sluiten op de CORV. Gezien de enorme druk op de decentralisaties en de naderende deadline van 1 januari 2015 hebben wij een integrale oplossing ontwikkeld die zowel de aansluiting op de CORV als het afhandelen van de CORV berichten voor u realiseert. Op deze wijze ontzorgen wij de gemeenten bij het implementeren van deze voorziening, zodat ze zich kunnen concentreren op alle andere vraagstukken vanuit de decentralisaties.

Aansluiten op het CORV-portaal in de Pink Private Cloud
PinkRoccade Local Government zorgt ervoor dat u voor 1 januari 2015 aan kunt sluiten op CORV en de CORV-berichten kunt afhandelen. Hiervoor heeft PinkRoccade in samenwerking met het ministerie van Veiligheid en Justitie het CORV-portaal ontwikkeld waarmee gemeenten eenvoudig en laagdrempelig kunnen aansluiten op CORV.

 

Afbeelding

 

Het CORV-portaal bevindt zich in de beveiligde Pink Private Cloud omgeving en wordt, via functionaliteit van Makelaarsuite en de bijbehorende DigiKoppeling adapter, gekoppeld met de landelijke voorziening CORV. De afhandeling van CORV vindt eveneens plaats in de Pink Private Cloud via het CORV-portaal. Op deze wijze regelt PinkRoccade de complete aansluiting en afhandeling en is er geen lokale implementatie van software benodigd. De aansluiting op CORV vindt daarmee plaats op basis van het principe ‘Informatie as a Service’.

 

Voordelen tegenover een lokale implementatie
Aansluiten op CORV via het CORV-portaal betekent het volgende:

  • veilig werken: uitwisseling van privacygevoelige informatie op een veilige en vertrouwde manier;
  • snel aansluiten: geen implementatiewerkzaamheden voor de gemeenten;
  • geen software: gemeenten hoeven geen applicatie aan te schaffen om de CORV af te handelen;
  • geen beheer: gemeenten hoeven geen berichtenstromen en koppelvlakken te beheren;
  • op tijd: met de inzet van het CORV-portaal garandeert PinkRoccade aansluiting voor 2015;
  • flexibiliteit: indien gewenst kan de CORV naar een lokale gemeente gerouteerd worden.

 

Interesse?
De aansluiting op CORV vindt plaats op basis van inschrijving. Gemeenten die zich direct aanmelden worden als eerste geïmplementeerd. De integrale oplossing bestaat uit een tweetal onderdelen: de technische aansluiting op CORV (standaard functionaliteit voor gemeenten die reeds Makelaarsuite in gebruik hebben) en de functionele berichtafhandeling (standaard functionaliteit voor gemeenten die iSamenleving gebruiken). Gemeenten nemen enkel de functionaliteit af die ze nog niet in gebruik hebben. Voor meer informatie over de oplossing en het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met uw Accountmanager.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers