of 64740 LinkedIn

iAcademy webinar iReisdocumenten: VRS/RPS & actualiseren persoonslijst

iAcademy webinar iReisdocumenten: VRS/RPS & actualiseren persoonslijst
PinkRoccade Reageer

iReisdocumenten is de iBurgerzaken app die je gebruikt bij het aanvragen en uitreiken van reisdocumenten. Maar wist je ook dat vanaf iBurgerzaken release 4.4 (verschijnt 26 november 2021) de koppeling met het RPS (Register paspoortsignaleringen) mogelijk is? Tijdens dit webinar vertellen we hier meer over, delen we best practices om het optimale uit iReisdocumenten te halen én laten we je zien hoe je reisdocumenten kan onderhouden op de persoonslijst. 

Afbeelding

 

Waar gaat het iAcademy webinar over?

iReisdocumenten is de iBurgerzaken app die je gebruikt bij het aanvragen en uitreiken van reisdocumenten. Maar wist je ook dat vanaf iBurgerzaken release 4.4 (verschijnt 26 november 2021) de koppeling met het RPS (Register paspoortsignaleringen) mogelijk is? Hierdoor zijn paspoortsignaleringen altijd up to date en hoef je op termijn deze niet meer handmatig te verwerken. Vanwege de koppeling met iBurgerzaken is het heel eenvoudig om te achterhalen of er een paspoortsignalering aanwezig is of niet. Deze nieuwe koppeling maakt deel uit van mijlpaal 1 uit het programma VRS, dat na een jaar uitstel nu eindelijk zover is. Tijdens dit webinar vertellen we je meer over deze koppeling met RPS; hoe gaat het in zijn werk en wat zijn precies de voordelen? Ook vertellen we je meer over hoe je het optimale uit iReisdocumenten haalt; we delen diverse best practices met je waaronder over de online vermissing reisdocument en het online aanvragen van een toetstemmingsverklaring. Daarnaast vertellen we je meer over hoe je reisdocumenten (categorie 12) in iBurgerzaken kan onderhouden op de persoonslijst.


Datum en tijd
Shabaka Richters, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken is jouw host tijdens dit webinar op donderdag 25 november van 10.00 tot 11.00 uur. Als platform maken we gebruik van Microsoft Teams.

Doelgroep webinar
Applicatie- en functioneel beheerders, medewerkers. Dit webinar is interessant voor zowel gebruikers van iReisdocumenten als voor gebruikers die nog met Cipers werken.

Kosten en overige voorwaarden
De kosten voor deelname bedraagt €250 per gemeente (max. 2 deelnemers per gemeente). Heb je een Samen Verder dienstverleningspakket (pakket 2) afgenomen? Dan is deelname aan dit webinar geheel gratis. Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je snel meer details over het webinar.

Over iAcademy
Of je nu al vele meters hebt gemaakt binnen de burgerzakenafdeling of nog niet; iedere dag leer je weer een beetje bij. Door deze kennis te delen en te vergroten groei jij in jouw rol én draag je bij aan een verrijking van de gemeentelijke dienstverlening. iAcademy ondersteunt jou hierbij met webinars, trainingen en elearnings. Deze zijn zowel gericht op de ervaren als minder ervaren medewerkers. Bekijk hier programma voor 2021.

   

Neem gerust contact met ons op
Heb je een vraag over dit webinar? Mail dan gerust naar: info.prlg@pinkroccade.nl.

 

Femke Rhouat-Van der Gouw, Productmanager Dienstverlening

+31 6 4609 1120

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground & API's Online event

Als Partner van Betekenis organiseert PinkRoccade Local Government een gratis online event over de adoptie van Common Ground en API's.


Met de tafelgasten bespreken we de ontwikkelingen en uitdagingen over de adoptiesnelheid van Common Ground en de nieuwe wijze van gegevensuitwisseling via API’s voor de verschillende domeinen.

Klik op de button en schrijf je in.

Afbeelding

Graag tot dan!

PinkRoccade Local Government

Meer nieuws

Ontmoet collega’s en mis niks over jouw applicaties

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers