of 59123 LinkedIn

Hoe bereik je de burgers nu en in de toekomst?

Reageer

Digitale communicatie is al lang geen vreemd begrip meer. Steeds meer overheidsorganisaties zijn de laatste jaren over gestapt op deze vorm van communicatie. Een mooi voorbeeld is het platform MijnOverheid. Veel communicatie verloopt al via dit platform. Inmiddels hebben 4,6 miljoen burgers hun MijnOverheid account geactiveerd. Naast deze ontwikkelingen zie je verschuivingen komen in het telefonische klantcontact. Vaker kiezen organisaties ervoor om via social media, WhatsApp of chatfuncties te reageren op diverse vragen van klanten. Dit heeft een positief effect op de klanttevredenheid.

Gemeenten kunnen ook veel baat hebben bij deze nieuwe vormen van communicatie. Hoe ver is jullie gemeente op dit gebied? Welke ontwikkelingen zie jij voor nu en in de toekomst? Welke voordelen/nadelen zie je? En wellicht nog belangrijker: hoe staat het met de veiligheid en privacy? Praat hierover mee met een tiental andere gemeenten tijdens de roundtable op 24 mei 'Hoe bereik je de burger nu en in de toekomst?

 

Jan Roelof Steenbergen, voorstander van digitale communicatie, leidt de roundtable en de discussie. KING en Logius sluiten aan bij de sessie en delen hun ervaringen op het gebied van digitale communicatie.

 

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je snel aan.

 

Datum:

24 mei 2016

 

Locatie:

De Nonnerie
Langegracht 51
3601 AK  Maarssen
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.