of 59082 LinkedIn

Grootegast koppelt als eerste gemeente CiVision Adressen en Gebouwen (BAG) aan CiVision Makelaar

Reageer

Gemeente Grootegast heeft een belangrijke stap gezet in het binnengemeentelijk aansluiten van de BAG. Grootegast heeft de BAG-applicatie CiVision Adressen en Gebouwen succesvol aangesloten op haar distributiesysteem CiVision Makelaar (CMG). Hierdoor maken alle op CMG aangesloten applicaties gebruik van de BAG-gegevens.

Voor Grootegast betekent dit dat voor de uitvoer van alle publiekrechtelijke taken de verschillende afdelingen nu gebruik maken van dezelfde authentieke gegevens uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen.

 

Grootegast is de eerste van de bijna 100 PinkRoccade Local Government gemeenten die optimaal kan profiteren van de in CiVision Adressen en Gebouwen opgebouwde BAG. Met deze gerealiseerde koppeling is een enorme efficiencyslag bewerkstelligd volgens het ”eenmalige invoer, meermalig gebruik”-principe. Dit wil zeggen dat de gegevens op één plek binnen de gemeentelijke organisatie worden bijgehouden en vastgelegd.

 

De verschillende afnemers binnen Grootegast hergebruiken deze altijd up-to-date zijnde gegevens bij de uitvoer van hun dienstverleningstaken.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers