of 64231 LinkedIn

Erleyne Brookman

Gemeenteadviseur voor innovatie en dienstverlening PinkRoccade Local Government

 

Erleyne Brookman (1982) is altijd op zoek naar mogelijkheden om de rol van gemeenten in het sociaal domein verder te ondersteunen. Door de ervaring die zij zelf heeft opgedaan bij diverse gemeenten kan zij klantwensen vertalen naar concrete oplossingen. Ze is niet bang om innovatieve ideeën in te zetten om samen met gemeenten goede resultaten te behalen. Als Managing Director Samenlevingszaken daagt ze gemeenten en hun maatschappelijke partners uit om op zoek te gaan naar mogelijkheden om hun bedrijfsvoering en dienstverlening te verbeteren. Hierbij heeft ze bijzonder oog voor de vraag om de burger een steeds grotere rol te laten spelen.

 

Tel. 06-29525375

Neem contact op


 • Bewust omgaan met mogelijkheden van digitale dienstverlening

  Reageer

  Terwijl ik start met schrijven – achter mijn bureau thuis natuurlijk – besef ik me dat het inmiddels 10 maanden geleden is dat de 1e lockdown in ging. In de provincie Brabant, waar ons kantoor staat, hadden we al langer te maken met maatregelen. Maar de landelijke ‘intelligente’ lockdown startte op 16 maart 2020. Wie had ooit gedacht dat we begin 2021 nog steeds en zelfs in een strengere lockdown zaten?

 • We staan pas aan het begin…

  Reageer

  Hoe vaak heb je die zin al gehoord of gelezen? We staan pas aan het begin van de revolutie, the internet of things, de transformatie in het sociaal domein. Misschien komt het doordat alles steeds sneller lijkt te veranderen. Elke dag is weer het begin van een nieuwe ontwikkeling, fase of een plan. 

 • Gastvrijheid in het sociaal domein

  Reageer

  Donderdag 20 juni organiseerden wij voor de 1e keer de conferentie ‘Maak fans van je burgers!’.

  Met gemeenten, belangenorganisaties en collega-leveranciers bespraken we hoe we gastvrijheid meer

  het uitgangspunt van onze dienstverlening maken. Digitalisering rukt steeds verder op, ook in het

  sociaal domein. Dat betekent dat we met zorg naar al onze contactmomenten moeten kijken.

 • De digitale overheid en het sociaal domein: blik op 2019!

  Reageer

  Een traditionele vooruitblik op het jaar. Misschien een iets te vanzelfsprekend begin, maar ik neem je graag mee in mijn ambities en visie voor de komende maanden. Het afgelopen jaar hebben wij namelijk een paar bijzondere stappen gezet. Die zijn je vast niet ontgaan. De introductie van iParticipatie schreeuwden we van de daken. Met de start van selfservice voor de burger is een belangrijke stap gezet in de Digitale agenda 2020 voor gemeenten. En daar blijft het niet bij.

 • Digitale dienstverlening: gebruik alle mogelijkheden!

  Reageer

  Soms word je ineens verrast! Aangenaam verrast mag ik wel zeggen. Vanaf deze maand is de Berichtenbox beschikbaar via de app. Weer een manier om digitale dienstverlening eenvoudiger te maken. Voor jouw inwoners en voor jouw organisatie.

 • De laatste loodjes…

  Reageer

  Aan het einde van het jaar is het lastig om niet in clichés te vervallen. Over wat we allemaal bereikt hebben het afgelopen jaar. Of wat er op het programma staat voor volgend jaar. De jaarwisseling ervaren we nou eenmaal als een echte ‘verandering’.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground. De eerste stap

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers