of 65101 LinkedIn

Effectievere ondersteuning in het sociaal domein door GASTvrij werken

Wist je dat stress invloed heeft op je intelligentie? Op je logisch denkvermogen om precies te zijn. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat je IQ direct daalt als je stress ervaart. Stel je eens voor wat dat betekent voor inwoners die een beroep doen op ondersteuning in het sociaal domein. Denk je dat ze daarbij stress ervaren of niet?

4 zaken om rekening mee te houden in je dienstverlening

Dat klinkt ingewikkeld: wetenschappelijk onderzoek. Moet je daar ook al rekening mee houden? We hebben het al druk genoeg in het sociaal domein. Met de toenemende ondersteuningsvraag, afnemende budgetten. En de inwoner die steeds mondiger wordt en steeds meer maatwerk nodig heeft.

 

Wees niet bang! Het Britse ‘Behaviour insighst team’ vertaalde het wetenschappelijke onderzoek over gedrag voor hun eigen overheid uit in 4 eenvoudige concepten. 4 concepten die je makkelijk in de praktijk toepast. Ik geloof dat we hiermee de dienstverlening in het sociaal domein verbeteren. En daarom deel ik ze graag met iedereen!

 

Lees de uitleg van Erleyne Brookman over de 4 eenvoudige concepten.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground & API's Online event

Als Partner van Betekenis organiseert PinkRoccade Local Government een gratis online event over de adoptie van Common Ground en API's.


Met de tafelgasten bespreken we de ontwikkelingen en uitdagingen over de adoptiesnelheid van Common Ground en de nieuwe wijze van gegevensuitwisseling via API’s voor de verschillende domeinen.

Klik op de button en schrijf je in.

Afbeelding

Graag tot dan!

PinkRoccade Local Government

Meer nieuws

Ontmoet collega’s en mis niks over jouw applicaties

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers