of 62812 LinkedIn

Een terugblik op 2020: een bewogen en innovatief jaar

PinkRoccade Reageer

2020 is voor ons allemaal om bekende redenen een jaar geweest dat we niet snel zullen vergeten. Gelukkig zijn er ook mooie en positieve dingen gebeurd. Ook binnen onze business unit Financiën en Services is dat het geval en daar blikken we graag met je op terug. Voordat we dit doen, willen we je hartelijk bedanken voor je vertrouwen en de samenwerking afgelopen jaar. We kijken ernaar uit om ook het komende jaar de samenwerking op verschillende manieren op te blijven zoeken en te vergroten.

Het eerste waar we graag op terugkijken zijn gemeenten die het afgelopen jaar de stap hebben gezet naar iFinanciën

Zo zijn we er zonder meer trots op dat gemeente Epe en gemeente Waddinxveen in de afgelopen weken live zijn gegaan met iFinanciën.

Gemeente Dalfsen, gemeente Huizen en gemeente Someren bevinden zich op dit moment middenin het project om ook bij hen iFinanciën te implementeren.

In totaal hebben we inmiddels 10 klanten gemigreerd naar iFinanciën en SAP S4/HANA. Er klinken veel positieve geluiden over uit de markt en we merken dat steeds meer gemeenten voor ons kiezen.


We hebben in 2020 weer verschillende nieuwe modules en apps ontwikkeld

We ontwikkelden in 2020 de modules Begroting 3.0 en Cashmanagement. Daarnaast ontwikkelden we apps voor iMemoriaal en het goedkeuren van inkoopfacturen. Klik op de linkjes onder de namen om de factsheets van betreffende modules te bekijken voor meer informatie.


Door middel van co-creatie sessies hebben we in 2020 ook weer allerlei nieuwe innovatieve ideeën gevormd

In werkgroepen hebben we in 2020 zowel de iFinanciën app ‘Workflow iDebiteuren’ als de app ‘iRapportage’ uitgewerkt van idee tot ontwerp. Ook hebben we met verschillende gemeenten een testpanel gevormd om onze nieuwe apps te testen en te finetunen. De nadruk ligt daarbij op gebruiksvriendelijkheid.

Wij vinden het erg mooi om te zien dat gebruikers direct vanaf de start betrokken zijn bij de ontwikkeling van een eventuele nieuwe oplossing. Hierdoor krijgen we al in een vroeg stadium feedback en zijn we in staat om continu bij te sturen. Zo borgen we samen met jullie dat we oplossingen leveren die maximale toegevoegde waarde bieden. Bedankt voor jullie inspanningen hierbij.


Nieuwe versterkingen binnen de unit

Bovenstaande zou natuurlijk niet mogelijk zijn geweest zonder alle collega’s van PinkRoccade Financiën & Services. We grijpen deze terugblik ook graag aan om hen hartelijk te bedanken voor hun inzet en flexibiliteit. Ook hebben we in 2020 onze unit weer mogen versterken met verschillende nieuwe collegae. Een aantal van hen heeft zich eerder al aan je voorgesteld met een blog. Lees deze blogs hieronder nog eens na. Uiteraard komen zij allen vanuit zijn of haar expertise graag met je in contact.


Wij wensen iedereen sfeervolle feestdagen en een gelukkig, succesvol en bovenal gezond 2021

Nogmaals hartelijk bedankt voor het vertrouwen en de samenwerking afgelopen jaar. We kijken ernaar uit om ook het komende jaar de samenwerking op verschillende manieren op te blijven zoeken en te vergroten.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Common Ground. De eerste stap

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers