of 59821 LinkedIn

Een kijkje in de keuken bij gemeente Hardenberg in Jouw Gemeente Mijn Gemeente

PinkRoccade Reageer

Binnenkort komen er weer nieuwe afleveringen op Jouw Gemeente Mijn Gemeente. Dit keer zien we een gemeente op bezoek bij gemeente Hardenberg. Laatstgenoemde is kwartiermaker voor Smart Finance. Met Smart Finance is een sterke vereenvoudiging van bedrijfsprocessen mogelijk, zodat er efficiënter gewerkt kan worden op de gebieden budgetbewaking, verplichtingenadministratie, crediteurenadministratie en inkoop.

Gemeenten krijgen bij Jouw Gemeente Mijn Gemeente de kans om een kijkje te nemen in de digitale keuken van een andere gemeente, om zo kennis op te doen voor de eigen organisatie.

 

                           Wilco Moen, Product Manager

‘Digitalisering is iets wat veel financiële afdelingen bezig houdt. Centrale vragen hierin zijn 'Hoe kunnen we onze budgethouders zo goed mogelijk bedienen en intern zo efficiënt en verantwoord mogelijk werken?' Het delen van best practices tussen gemeenten is hierbij een belangrijk element, waar Jouw Gemeente Mijn Gemeente een mooie bijdrage aan levert.’

 

Hardenberg vertelt over de transitie naar Smart Finance

Waarom hebben zij de keuze gemaakt voor Smart Finance en wat is hun visie met betrekking tot doorontwikkeling van het financiële domein? Hoe doorlopen zij het ontwikkelproces en het praktijkproof maken van Smart Finance en welke interne processen gaan er nu lopen om Smart Finance organisatorisch te laten werken? Verschillende vragen waar gemeenten nieuwsgierig naar zijn en die ook terugkomen in de series en blogs op Jouw Gemeente Mijn Gemeente.


Over Jouw Gemeente Mijn Gemeente

Jouw Gemeente Mijn Gemeente is een inspiratieplatform waarbij de ervaringen van verschillende gemeenten op het gebied van digitalisering worden gedeeld. Het platform Jouw Gemeente Mijn Gemeente bestaat uit een videoreeks, waarbij IT’ers worden uitgedaagd om een dag inspiratie op te doen bij een andere gemeente. Daarnaast lees je meer in blogposts van deelnemende gemeenten, whitepapers en andere handige tools.

 

Contact:

Wilco Moen, Product Manager Financiën & Services

+31 6 2952 7440 / 
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers