of 59162 LinkedIn

Digitale visitekaartjes altijd up-to-date

Reageer

Ik bepaal zelf wie mijn gegevens mag zien!

Op het NVVB congres komt u veel collega’s tegen. Waaronder zeker ook personen die u later nog eens wilt spreken, om bijvoorbeeld ervaringen uit te wisselen. Hoe gaat u contactgegevens delen? Het uitwisselen van visitekaartjes is natuurlijk een optie, als u die al heeft. Maar zijn de uitgewisselde gegevens nog actueel op het moment dat u het contact wilt leggen? 

Het beheren van uw contactpersonen was nog nooit zo makkelijk, zo nauwkeurig en zo leuk

Door het gebruik van Dappre hoeft u slechts één contactkaartje bij te houden: dat van uzelf! Anderen kunnen zich eenvoudig abonneren op de informatie die u wilt delen door het scannen van een QR code. Tegelijkertijd kunt u zichzelf abonneren op de informatie die anderen met u willen delen. Zo kunt u via het digitale visitekaartje contactgegevens, zoals naam, foto, bedrijfsnaam en logo, mobiel nummer, e-mailadres en website delen met vertrouwde relaties.

 

De applicatie Dappre maakt het beheren van uw contactpersonen gemakkelijk, nauwkeurig en leuk. De app bespaart u een hoop tijd, omdat al uw contacten voortaan altijd automatisch up-to-date zijn! Dappre is de eerste applicatie die voor iedereen gratis beschikbaar is in het Qiy Trust Framework.

Bovendien kunnen Dappre gebruikers rechtstreeks versleutelde berichten sturen aan hun Dappre contacten. Onderweg kan niemand meekijken en ook weet niemand aan wie een bericht gericht is, omdat het berichtenverkeer via het Qiy Trust Framework verstuurd wordt.

 

Connectie maken

Zet u Dappre ook op uw telefoon voor het congres? Zowel beschikbaar voor Apple (downloaden in iTunes) als Android (downloaden in Google Playstore). Enkel uw voor- en achternaam invoeren volstaat voor het eerste gebruik op het NVVB congres.

 

Kom langs op de stand of bij onze workshops om connectie te maken. Maar ook om te horen wat Dappre voor uw burgers in uw gemeente kan betekenen.

 

PinkRoccade Local Government steunt Qiy Foundation

PinkRoccade Local Government is sinds 1 mei jongstleden member van de Qiy Foundation. Deze stichting is al een aantal jaren bezig met de ontwikkeling van een afsprakenstelsel dat mensen weer de regie op eigen gegevens geeft. Qiy noemt dat ‘Digitale Zelfbeschikking’. De Qiy Foundation werkt samen met ondersteunende organisaties als PinkRoccade Local Government aan de ontwikkeling van een onafhankelijk afsprakenstelsel dat regie op gegevens mogelijk maakt.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

iParticipatie

Afbeelding

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers