of 58952 LinkedIn

De 'Story' achter iParticipatie

Hallo,
Mijn naam is Story IPA-14. Ik ben een story op de backlog van iPartcipatie. Ik ben een van de vele stories binnen iParticipatie. Maar ik wil jullie toch graag mijn verhaal vertellen. Lees hoe ik onderdeel werd van iParticipatie.

In het begin

Op een dag was onze Business Analist in gesprek met een aantal klanten. Ze spraken over iParticipatie en de wens dat het zo mooi zou zijn om als gebruikers data gemakkelijk op te slaan. Zelfs als ze even weg moeten van hun computer. Deze data staat dan weer voor ze klaar als ze de applicatie starten. Zo begon het… Story IPA-14 was geboren!


Ik ben een Story en ik heet IPA-14

Mijn beschrijving is: “Als medewerker kan ik tussentijds een beoordeling opslaan of opnieuw openen”. Ik kreeg gelijk te maken met allerlei vragen. Hoe zie ik er dan uit? Waar moet ik staan in de applicatie? Ben ik een knop? Zo ja, heeft deze knop tekst en kleur? Door het beantwoorden van deze vragen werd het steeds duidelijker wie ik was. En wat onze Business Analist met mij van plan was. 


Maar ik doe het nog niet…

Nadat we gezamenlijk uitvogelden wie ik precies was waren we er nog niet. Iedereen begreep nu wat ik moest doen maar ik deed het nog niet. Ik was alleen zichtbaar als de gebruiker autorisatie had op mij te klikken. Anders was ik er gewoon niet. Ik zag er dus perfect uit, maar ik deed het nog niet. Ik kon nog niets opslaan of openen. Na veel testen en bijschaven was ik klaar. Ik deed wat ik moest doen en iedereen was tevreden over mij. Nu was ik klaar om echt een deel van iParticipatie te worden. De ontwikkelaars voegden mij toe aan de code van iParticipatie en zorgden ervoor dat iPartcipatie goed bleef werken met mij erbij.

Nu kan ik met trots zeggen dat ik niet langer Story IPA-14 ben. Ik maak nu deel uit van iParticipatie!


Aan de slag met iParticipatie

Ook gemeente Huizen heeft getekend! Zij zijn enthousiast om met iParticipatie aan de slag te gaan. Wil je meer weten? Laat het ons weten!  

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Klantendag Financiën en Services

   Datum: Donderdag 14 mei

   Tijd: 09:30 - 15:30

   Locatie: Mereveld, Mereveldseweg 9, 3585 LH Utrecht

 

   Aanmelden

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers