of 59250 LinkedIn

De grootste frustatie van Nederland

De beste ideeën ontstaan uit verlangen of frustratie. Dat geldt ook voor apps. Omdat het beter, makkelijker of gewoon anders kan, wil je het dolgraag veranderen. Bestaande wet- en regelgeving zijn daarbij niet leidend. Je zou juist groots moeten denken; durven dromen met je ogen open. Ook in 2015 kan jouw droom – door het met anderen te delen en er samen aan te werken – werkelijkheid worden.

Sluit (tijdig) aan bij PinkValley en deel jouw grootste frustratie van Nederland binnen het publieke domein.

Lampjes-(verlangend-en-gefrustreerd).png


Neem bijvoorbeeld Rens Kempen, de winnaar van PinkValley 2014. Vanuit verlangen wil hij de zelfstandigheid van zijn cliënten vergroten met Guide - een app die het OV toegankelijk maakt voor mensen met een verstandelijke beperking. Patrick Nelen die - vanuit verlangen - de sociaal maatschappelijke omgeving van zijn zoontje wil vergroten met LARS, een app die het leerlingenvervoer innoveert. Of Debbie Deckers die niet kan begrijpen dat we in Nederland de jeugdwerkloosheid niet aanpakken door het in contact brengen van zzp'ers en net afgestudeerden (frustratie).

 

WE-NNOVATIE

En zo zijn er vele andere voorbeelden...  Eén ding is zeker: de beste ideeën voor innovatie beginnen bij de mensen die er iedere dag mee te maken hebben. Immers; bij  hen zit de grootste frustratie of het grootste verlangen. Bij hen ontstaan de ideeën die echt van toegevoegde waarde zijn. Ideeën die nu, maar ook in de toekomst, veel mensen vooruit helpen.

Wil jij die negatieve energie van frustraties binnen het publieke domein omzetten in positieve energie? Ben jij bereid om jouw verlangen met de rest van de wereld te delen? Dan begint hier wellicht jouw weg naar Mount Success. Laat jouw app-idee werkelijkheid worden! Op donderdag 23 april kun jij jouw idee voor de app van PinkValley 2015 pitchen. De Valley Crew zorgt dan dat het idee in twee dagen tijd nog beter en completer wordt.

Zonder hun zou jouw idee, hoe goed ook, in de harde realiteit (wellicht) niet overleven. Er zijn immers veel mensen betrokken om ideeën daadwerkelijk om te zetten in apps – van idee-eigenaar tot ontwikkelaars. Daarom werken we samen jouw idee verder uit, met mensen vanuit allerlei disciplines die anders zullen kijken naar de geschetste problematiek. Daarom noem ik de weg die we inslaan liever we-nnovatie dan i-nnovatie, want innoveren doe je samen.

 

Heb lef, durf te veranderen!

Werk jij bij een durfgemeente? Ben jij een ambtenaar die durft? Ik daag je graag uit jouw grootste verlangen of frustratie met mij te delen. Een handig hulpmiddel hierbij is het Prototype This canvas, wat je op Twitter met #pinkvalley of per mail met mij kunt delen. Wacht niet te lang, want het is zo 23 april… 

201503 PV idea card.jpg

---------------------------

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

Klantendag Informatievoorziening

Meld je gratis aan voor de klantendag PinkRoccade Informatievoorziening op 17 mei!

iParticipatie

Afbeelding

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl