of 59274 LinkedIn

De 6 belangrijkste redenen om Makelaarsuite naar de Pink Private Cloud te migreren

Het gemeentelandschap is complex, verandert snel en de hogere eisen van burgers zorgen ervoor dat betrouwbare ICT onmisbaar is. Door de hardware en het technisch beheer uit te besteden, wordt de gemeente ontzorgt en kan zij zich focussen op haar kerntaken. Dat je met de Pink Private Cloud voor de meest ultieme manier van ontzorging kiest, zal intussen geen verrassing meer zijn.

Het hosten van Makelaarsuite in de Pink Private Cloud kent vele voordelen. De komende periode zoemen we nader in op 6 grotere redenen om te gaan hosten:

1. Ontzorging op technisch vlak en veiligheid.
Ontzorging op technisch vlak is één van de belangrijkste pijlers van de Pink Private Cloud. Als gemeente hoef je, je geen zorgen meer te maken over de techniek en kun je focussen op je kerntaken. 

Het dagelijkse beheer en grote wijzigingen als het onderhouden van OS en database versies is uitbesteed aan de specialisten van PinkRoccade. 
 
2. Verantwoordelijkheid van de werking van de applicatie, zowel als leverancier van de software als verantwoordelijke voor het werken van de applicatie, ligt bij één partij.
PinkRoccade is als ontwikkelaar van de software als geen ander in staat om de software te beheren en te onderhouden. Niet alleen de kennis en kunde van PinkRoccade is een voordeel. Met Makelaarsuite in de Pink Private Cloud schakel je met één partij die de software ontwikkelt en beheert. Als gemeente kom je dus niet in de bekende Bermudadriehoek terecht.

PinkRoccade heeft voor technische onderhoudscontracten een dedicated Servicemanager. Met Makelaarsuite in de Pink Private Cloud vindt er tweemaal per jaar een bezoek plaats van deze Servicemanager. Hier worden onder andere de dienstverlening van de afgelopen maanden en de ontwikkelingen van jouw gemeente en PinkRoccade besproken. Deze Servicemanager is ook je eerste aanspreekpunt in geval van issues. 

3. Continuïteit van de dienstverlening, met een gespiegelde omgeving in een ander datacenter ben je niet uit productie in geval van calamiteiten. Datzelfde geldt voor de kwetsbaarheid van verloop van personeel.

4. Monitoring. Wij hangen Makelaarsuite aan ons monitoringssysteem. Hierdoor zien we mogelijke verstoringen tijdig en kunnen we hierop acteren.


5. Financiële voorspelbaarheid, je krijgt in januari één factuur en komt niet voor verrassingen te staan.

6. Flexibiliteit. Wij kiezen met PostgreSQL voor een bepaalde database in de cloud. Stel dat we die omwille van de functionaliteit aanpassen naar een andere database, dan is dit in de Pink Private Cloud de verantwoordelijkheid van PinkRoccade.

Er zijn meer voordelen en kosten besparende maatregelen om Makelaarsuite te migreren naar de Pink Private Cloud. Wanneer je als gemeente behoefte hebt aan meer informatie kom ik of je accountmanager graag langs om deze met je te bespreken.

Houd de nieuwsbrief in de gaten voor de uitleg van reden nummer 3, 4, 5 en 6!

Vriendelijke groet,
Kevin Bakx, Business Success Manager Hosting & Techniek

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

Gebruikersdag PinkRoccade Financiën & Services 2019

Dinsdag 21 mei vindt de gebruikersdag van PinkRoccade Financien & Services plaats in Utrecht.

Met interessante gastsprekers en sessies over o.a. Smart Finance en E-factureren.

Meld je snel aan! 

iParticipatie

Afbeelding

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers