of 59179 LinkedIn

Cyclomedia integratie in CIR, BRK en Toolkit informatievoorziening

Reageer

CIR is uitgebreid met de module Street Smart van CycloMedia. Deze module biedt hoge resolutie straatfoto’s en de mogelijkheid om voorgaande jaren eenvoudig op te vragen. Met CIR is het mogelijk makkelijk administratieve gegevens met geografische gegevens te combineren. Hierdoor kunnen de administratieve gegevens snel en overzichtelijk als locaties op de kaart worden afgebeeld.

Vice versa is het mogelijk via de kaart een gebied selecteren om vervolgens de administratieve gegevens op te vragen. Door het toevoegen van actuele 360° foto’s wordt de situatie van het betreffende gebied visueel gemaakt.

 

De kracht van de integratie zit in het aanroepen van de straatfoto’s bij alle gegevens die de gebruiker in CIR bekijkt. Het maakt daarbij niet uit of een adres, een verblijfsobject, een pand, een persoon of een bedrijf is gezocht. Met één klik op een administratief zoekresultaat wordt direct de bijbehorende foto getoond.

 

Omdat CycloMedia als kaartlaag is geïmplementeerd, kun je zelf eenvoudig de CycloMedia in- of uitschakelen. Cyclomedia wordt, naast integratie met de basisgegevens, ook gekoppeld aan overzichten die worden gemaakt met de module BRK of Toolkit Informatievoorziening. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld lichtmasten of speelvoorzieningen als overzichten toevoegen aan CIR en dit direct visualiseren met CycloMedia.

 

Bekijk hier de factsheet van Cyclomedia.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

iParticipatie

Afbeelding

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers