of 59794 LinkedIn

Co-creatie in het applicatielandschap

Veel gemeenten vragen ons steeds vaker wat de vervolgstappen zijn op het gebied van de doorontwikkeling van iSamenleving en CiVision Samenlevingszaken. Binnen het team van productmanagement houden wij ons dagelijks bezig met deze vraag. Dit doen we door individueel klanten te bezoeken. Maar ook door de markt te verkennen en te sparren samen collega’s over welke ontwikkelingen zij zien.

De belangrijkste input krijgen we uiteraard iedere dag van jou als klant. Dit gaat via de Servicedesk, productgroepen of speciale sessies. Op 6 september organiseerden we een gezamenlijke sessie met een aantal gemeenten. Het doel van deze dag was het verkennen van nieuwe ontwikkelingen.

 

De verkenningstocht deden wij aan de hand van 4 subonderwerpen: Aanmelden, Beoordelen, Beslissen en Administratie. Tijdens de sessie stelden we de aanmelding van een burger voor een voorziening in het sociaal domein centraal. Het was interessant om te zien welke activiteiten klanten uitvoeren waar wij dagelijks niet bij stilstaan. Ons doel als partner in het sociaal domein is het optimaal ondersteunen van de eindgebruiker bij zijn werkzaamheden. Daarom is het belangrijk dat we zulke sessies blijven organiseren. Maar misschien is het nog wel belangrijker dat jij je als gemeente laat horen! Wij waarderen jouw mening erg. Met deze uitwisseling verzekeren we ons van een sterke onderlinge band en zorgen we samen dat we onze doelen behalen.

 

Ik hoop jou binnenkort ook te begroeten tijdens een van deze sessies. Heb je liever een persoonlijke afspraak? Dat kan ook! Laat het mij weten.

 

Ingmar Uijl 

+31(0)6 4609 1064

ingmar.uijl@pinkroccade.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers