of 59123 LinkedIn

Co-creatie COO-module Basisregistratie Kadaster (BRK) gemeente Breda en Zundert

Reageer
Afgelopen maanden is in co-creatie met gemeenten Breda en Zundert hard gewerkt aan een nieuwe module van CiVision Operationele Overzichten. Met deze module kunnen eindgebruikers de BRK-gegevens afkomstig uit de landelijke voorziening van het Kadaster eenvoudig raadplegen, zowel administratief als geografisch via de kaart.

Vrijdag 26 februari is deze module gepresenteerd aan alle betrokkenen en succesvol geëvalueerd. De komende weken wordt de module klaargemaakt voor uitlevering in versie 2.0.0 van CiVision Integraal Raadplegenen CiVision Operationele Overzichten op Node.js.

 

De module biedt diverse overzichten om de BRK-gegevens snel en gericht te kunnen ontsluiten. Alle overzichten zijn in CiVision Integraal Raadplegen beschikbaar, zodat men de gegevens op een kaart kan afbeelden of vanaf de kaart kan zoeken.

 

BRK-module

 

Voorbeeld: alle percelen waarvan de gemeente Breda eigenaar is.

 

BRK-module2

 

De BRK-gegevens worden binnen deze module gekoppeld aan de gegevens uit het gegevensmagazijn. Hierdoor beschikt u altijd over de actuele gegevens van de gerelateerde basisregistraties. Het Kadaster stuurt namelijk geen mutaties wanneer gegevens van adressen (BAG), personen (GBA) of bedrijven (NHR) wijzigen.

 

Mocht u meer willen weten, dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager Anne-Christin Rosenberg of Harry Schouten.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.