of 59082 LinkedIn

Cloud seminar: ontmoeting tussen beleving & techniek

Reageer

Afbeelding

Vraagt u zich wel eens af waar uw gemeente haar bedrijfskritische gegevens en applicaties eigenlijk heeft opgeslagen? Is dat binnen de organisatie of staat alles: "in de cloud"? En wat voor cloud is dat dan? Waar staat deze omgeving en hoe wordt omgegaan met bijvoorbeeld security? Wat voor voordelen heeft dit voor mijn organisatie en hoe gaan we naar de cloud?

Misschien loopt u al een lange tijd met het idee rond om uw ICT infrastructuur te moderniseren of om deze eens grondig onder de loep te nemen. Maar waar begint u? Wat heeft u aan ICT infrastructuur in huis? Eén ding is zeker: ICT omgevingen worden steeds complexer maar ook steeds crucialer voor uw organisatie. Logisch dus dat u graag de juiste keuze maakt voor een oplossing die naadloos aansluit bij uw business!

Maar waar haalt u uw kennis vandaan als het gaat om strategische keuzes op dit gebied? Dit seminar geeft u de handvatten om uw keuzes te kunnen onderbouwen. Hoe wordt u een regiegemeente? Niet meer brandjes blussen, maar focus op primair processen.

Agenda

Woensdag 28 mei, Aalsmeer

We hebben gekozen voor twee sporen, zodat we u optimaal kunnen informeren op het gebied waarin u interesse heeft. Het is dan ook mogelijk om u in te schrijven voor het ochtendprogramma (technisch), het middagprogramma (visie & strategie) of de gehele dag. In alle gevallen bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van de lunch.

09:30-10:00 uur Ontvangst
10:00-11:30 uur Spoor één: Minder zorgen om techniek, meer profijt van ICT
11:30-13:30 uur Bezoek KPN CyberCenter Aalsmeer
12:00-13:30 uur Lunch
13:30-16:15 uur Spoor twee: Cloudstrategie in de praktijk
16:15-17:00 uur Netwerkborrel 

Bestemd voor
Architect, Beleidsmedewerker ICT, CIO, Coördinator I&A, Directeur/Hoofd Bedrijfsvoering, Hoofd ICT, ICT Projectleider, Informatieadviseur, Informatiemanager, Netwerkbeheerders en Systeembeheerder.

 

Lees meer >

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers